Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Harman kardon avr-t szeretnék...

Harman kardon avr-t szeretnék venni5.1/7.1 hangszórókkal Ki mit ajánl?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Harman kardon házimozi rendszeren gondolkozom,az erősítő biztos hogy avr 255 vagy 354 es modell lesz viszont nem tudom milyen hangszórókat vegyek hozzá ami püfög is meg szépen is szól és lágy mélye van .(igen tudom hogy a harman kardon nem arról hires hogy 120db el nyomja) további véleményeteket kérem a harman kardon HKTS 11 típusu beépitett erősítős 5.1es rendszerről.Valakinek van ilyen esetleg?

#harman_kardon
2016. ápr. 4. 21:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát az erősítő az arról IS híres hogy letépi az ember fejét, de a hangfalszettjeik valóban nem. Én semmiképpen nem vennék ilyen vackot hozzá, ha azt akarnám hogy szétszedje a házat, de élvezhetően szóljon.

Választani nem tudok helyetted, ajánlok egy oldalt, ahol segítőkészek és rengeteg ennél sokkal jobb hangfalszettjük van. netdepo.hu

Itt biztos találsz kedvedre valót, fől annyi pénzért amennyibe ez a hangfalszett kerül. (Ha jól látom legutóbbi ára 130)

2016. ápr. 6. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!