Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van 2db rutse mélyláda 15"...

Van 2db rutse mélyláda 15" hangszórókkal 400watosak?

Figyelt kérdés
Milyen erősítőt tanácsoltok hozzá?

#péo
2014. jan. 11. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
egy újabb szomszédoknak és utcának zenélő retardált
2014. jan. 11. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:
89%

Jó kérdés, a mély hangszórókról tudnál + infót adni, ha 400 wattosak, akkor Siva ppa 800 -at ajánlanám elsőnek.

1.Hsz-nak: Jajj hagyjad már, hallgasd akkor a recsegő néprádiót.

2014. jan. 11. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Első. Amég vannak olyan retardáltak, akik képesek kertes házban éjszaka füvet nyírni, teherautó polyvatartó állványzatot kikalapálni, délutános műszakból fél 11-kor hazaérve a régi ablakokat kivésni a falból, és elkezdeni keverni betonkeverővel az anyagot az új ablak behelyezéséhez, leülni a ház elé iszogatni hétvégén este, üveget törni, netán nekiállni kefélni, kutyát sétáltatni éjszaka, télen este a lyukas dobos 2-es Golfal driftelni az utcában hajnali 2-kor, fát vágni, vagy elkezdeni beállni a nyerges vontatóval egy 10m-nél (faltól falig) nem szélesebb utcában a kiskapun, vagy panelben teli torokból üvölteni orgazmus közben, kengurulabdával közlekedni a lakásban, hétköznap este bulizni, reggel 6-kor nekiesni a közfalnak bontókalapáccsal, csapkodni az ajtót, kiállni pofázni meg bagózni az éjszaka közepén a folyosóra, a te lakásod elé, vagy mikor a társas ház körül 3 oldalt építkezés folyik reggel 7- du. 5-ig, vasárnap is, és azzal szórakoznak ki tudja jobban nekiba_ni a markoló kanalát a billencs platójának, vagy a ház előtt elhelyezett fekvőrendőrön ki mer gyorsabban átvágtatni a 30 tonnás dömperrel, engem sem érdekel kit zavar ha én bekapcsolom a végfokot, és dupla 18 colos subládával mozizok egyet, vagy 1 órát döngölök, heti 1-2 alkalommal napközben. Nem érdekel ha panelben rezonál az ablak 3 emelettel lentebb is, kertes házban meg vibrál a napfény 3 házzal arrébb is ami visszatükröződik az ablakokról.

Ha én le tudom nyelni azt a töménytelen föntebb említett hülyeséget amivel kertes házban illetve panelben találkoztam ~15 év alatt, nekem ne mondja meg senki mikor hogy hallgassak zenét. Bár nekem legalább van annyi tekintetem mások felé, hogy nem hajnalba és nem minden nap teszem amit teszem, heti 1 max. 2 alkalom, általában késő délután mikor a legkevésbé zavaró.

Kérdezőnek: ha valóban 400 watt rms a hangszórók darabja, akkor egy 800-1000 wattos sztereó végfokkal hajtanám. Ha van pénzed akkor vegyél mai, korszerű gépet, ha nincs, akkor valami régi Dynacord, EV végfokot, ha nagyon nincs pénzed régi magyar végfokot (Siva, Kiso, Ágota).

Kínai vackot, mint a König, PA, Skytec, Behringer, Phonics, Ibiza, Dragon Audio, MK Audio, stb... ne vegyél. A Tamp vagy DAP is kínai, de azok egész jó erősítők, ár/érték arányuk a legjobb a piacon.

2014. jan. 12. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!