Bitangjó kérdése:
Milyen "GAMER" fejhallgatót ajánlanátok? (többi lent)
Figyelt kérdés
Pár fontos infó: főleg Xbox One-hoz kellene játékra (de nem gond ha filmmel/zenével is jól szól). Max 30ezret szánnék rá. A mikrofont nem sűrűn használom ezért olyan lenne jó amiről le lehet venni, vagy "elrejteni" mint a Skullcandy Slyr-en (kép lentebb). Vezetékkel nincs bajom! Ja és nem lenne rossz ha fekete és kék lenne :) Tudom így eléggé leszűkül a lista, de hátha :) Am nagyon szívesen meghallgatok bármilyen ötletet/véleményt!!!
Skullcandy Slyr: [link]
2016. márc. 6. 22:09
11/13 anonim válasza:
Nekem is Xbox One-m van, én a Razer Kraken Pro-t vagy a most megjelenő Hyperx Cloud Revolver-t ajanlom (inkább a Revolvert)! De mindenképpen kell hozzá olyan joystick amin van audio jack dugó. A www.edigital.hu oldalon elő tudod rendelni a Hyperx revolvert.
12/13 anonim válasza:
De Skullcandy-t NE vegyél!!!!!!! Barátomnak is volt 2-3db, de egyik se bírt többet 1-2hónapnál (viszont a hangzása és a kinézete nagyon király).
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2016. ápr. 5. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!