Milyen "GAMER" fejhallgatót ajánlanátok? (többi lent)
Pár fontos infó: főleg Xbox One-hoz kellene játékra (de nem gond ha filmmel/zenével is jól szól). Max 30ezret szánnék rá. A mikrofont nem sűrűn használom ezért olyan lenne jó amiről le lehet venni, vagy "elrejteni" mint a Skullcandy Slyr-en (kép lentebb). Vezetékkel nincs bajom! Ja és nem lenne rossz ha fekete és kék lenne :) Tudom így eléggé leszűkül a lista, de hátha :) Am nagyon szívesen meghallgatok bármilyen ötletet/véleményt!!!
Skullcandy Slyr: [link]
Ha rám hallgatsz nem veszel ennyiért fülest :D Régen én is több 20ezernél drágább fülest vettem és mind ugyan addig bírta mint egy gagyi 1000forintos. Azóta csak olcsót veszek.
Ha mégis drágát akarnál én csak Steelseries Siberia V2 vennék most :)
#1 vagyok, kép lemaradt :D
Ugye a mikrofont vissza lehet tolni a fülesbe, hogy ne zavarjon és ki lehet húzni ha kell.
Jól láttam h a HyperX-nek csak usb-s csatlakozója van? Ha igen, nem tudom, hogy Xbox-al működne-e :S
Valamint, erről tudnátok mondani valamit?
Hat... nemtudom, ha valamire direkt rairjak hogy xbox akkkor az mar gyanus.
Mindenesetre a HyperX az jack csatlakozos, nem usbs.
HyperX - Köszi, utánanézek.
Turtle - Ha szétnézel az oldalon látod h külön van PC, PS4, Xbox One, stb kategória is. Az Xbox verzióban van egy adapter a dobozban amivel az XO joy-hoz lehet csatlakoztatni a fülest. Szóval nem feltétlenül sz@r mert rá van írva, hogy Xbox :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!