Milyen fejhallgatót ajánlanátok?
Az a helyzet, hogy túl nagy a választék és nem értek hozzá nagyon, de valami minőségit szeretnék venni, ami nem megy tönkre fél év alatt és brutáljól szól. Kikötés hogy ne Sony legyen mert abban már nem bízom, 2szer is megjártam vele...
A max ár amit adnék érte 20-nagyon max 25ezer Ft.
Ismerőseim mondták hogy figyelnem kell a frekvenciatartományra mert minél nagyobb annál jobb...Ez igaz? És ha igen akkor miért van hogy egy Razer Kraken 20-20000-es, míg egy pl. Philips feleannyi pénzért meg 10-22000? Légyszi tegyetek helyre. :)
A válaszokat előre is köszönöm!
Mert a Razernél a nevet, a dizájnt, és a szoftvert fizeted meg.
Fejhallgatót vennél, vagy headsetet? (mikrofonnal vagy anélkül)
/Ismerőseim mondták hogy figyelnem kell a frekvenciatartományra mert minél nagyobb annál jobb...Ez igaz? És ha igen akkor miért van hogy egy Razer Kraken 20-20000-es, míg egy pl. Philips feleannyi pénzért meg 10-22000? Légyszi tegyetek helyre./
elméletileg az ember 20hztől 20khz-ig hall.
az alsó általában meg marad de a felső ahogy idősödik az ember úgy romlik.
zenében amúgy nem sok minden van 20khz felett szóval ez nagyon nem befolyásol a dolgon.
az alsóra viszont van aki azt mondja hogy hallani a 15hz-et is fejhallgatóban.
ezt nem tudom személy szerint megerősíteni mert nem szoktam fejhallgatón zenét hallgatni.
Headsetes jobb lenne. Holnap megyek a fejhallgatópláza.hu szakboltjába, hátha ott tudnak segíteni választani.
Nagyon hasznos volt a válaszotok, köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!