Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes lesz még kb.2 év...

Érdemes lesz még kb.2 év múlva PS3-at venni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 15:11
1 2
 11/14 anonim válasza:
AZ előző kommentelőknél olvastam némi téves infót.Először is a kérdésre válaszolva egyáltalán nem éri meg PS3-at vásárolni ugyanis:1:Hamar tönkre mennek 2:Olyan játékok jelennek meg rá amik online nélkül semmit sem érnek.Magyra játékos ugyanolyan könnyen tud játszani online-on mint bármely más ország,én nem értem honnan szedtétek ezt a hülyeséget hogy trükközni kell.Ahhoz hogy tud használni a Playstation Store-ot vagy a Playstation Home-t angol felhasználói fiókot kell megadnod és tökmindegy hogy valós címet adsz meg vagy sem
2010. jún. 28. 06:42
 12/14 A kérdező kommentje:
végül aztán xboxot vettem, flashelt arcade gép.
2010. jún. 28. 15:47
 13/14 anonim ***** válasza:

1:Hamar tönkre mennek

Hamar tönkre megy?? WTF???

Te miről beszélsz?

Egyik ismerősömnek mióta megjelent megvan egyszer sem volt szervíznél és hány éve is jelent meg?? 4!!!

Há te hülye vagy?

2010. okt. 7. 09:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Hülyeség az is, hogy hamar tönkremegy, és az is, hogy csak online a jó játék (de amúgy meg mindegy, mert net mindenkinek van otthon).

Nekem is van ismerősöm, akinek megjelenés óta van fatje, ami még könnyebben romlott mint a slim, és még az is működik, semmi gond nem volt vele.

Amúgy meg ami multikonzolos játék az mindkettőn ugyanolyan singleplayerben, tehát ha boxon jó akkor ps-en is jó a single, exkluzivjátékkal meg ugyanez a helyzet, singleben is jó, csak épp 6000x jobb, mint egy multikonzolos szar.

2010. okt. 7. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!