Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes lesz még kb.2 év...

Érdemes lesz még kb.2 év múlva PS3-at venni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 15:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Valószínű igen.

Mert a sony általában hosszútávra tervezi a konzoljait (pl. PS2 még most is fogy rendesen), tehát akkor még biztos benne lesz a közéletben a PS3.

Szerintem min. 4-5 évig még nem lesz új PS, de ha lenne is, akkor is megérné, mert olyan játékok vannak rá, hogy besírsz, és addigra olcsóbb is lesz.

2010. márc. 30. 22:00
 2/14 A kérdező kommentje:

Mondjuk ha jobban belegondolok, igazad van.

PS 3-hoz is eleinte alig jött játék, néhány exkluzív meg mostsincs kint. (GT 5...)

2010. márc. 30. 22:45
 3/14 anonim ***** válasza:
meg pl. a flashelés még mindig nem megoldott hozzá
2010. márc. 31. 20:46
 4/14 A kérdező kommentje:
ha lesz, akkor sem flashelem.
2010. ápr. 1. 13:01
 5/14 anonim válasza:
Addig jó, amig nem megoldható. Egy baj van a PS3-mal, hogy online részbe igen körülményes magyarként bejutni.
2010. ápr. 2. 00:52
 6/14 anonim ***** válasza:

Utsó:

erről mondanál még valamit?

Mostanában fogok ps3-at venni, de nem tudtam, hogy online játéknál kell valamit trükközni.

20:46

A kérdező nem azt kérdezte, hogy lehet-e flashelni, szóval nem értem ez hogy jön ide. Hogy te azért nem veszel, mert nem lehet flashelni? Oks, de ezt senki sem kérdezte.

És nekem minden cuccom kalóz (1-2 kivétel), psp meg minden ps-em flashelve/chipelve volt/van, de a ps3-at nem fogom flashelni.

2010. ápr. 2. 23:15
 7/14 anonim válasza:
Store: magyarként nem lehet vásárolni, igy az az általános trükk, hogy a regisztrációnál valós angol cimet kell megadni és akkor beenged az angol store-ba. Mi jártunk úgy viszont, hogy magyar bankkártyát is felismerte, de már lehet venni Playstation Network cardot, amivel fel tudod tölteni az egyenleged. Pl. itt kapható: game.co.uk
2010. ápr. 4. 22:23
 8/14 anonim ***** válasza:

És store-on keresztül kell neten játszani?

Ha jól tudom nem.

Mindegy, van egy hely, ahol bővebben utána tudok ennek járni.

2010. ápr. 6. 00:19
 9/14 anonim ***** válasza:

Na utánajártam egy PS3-as fórumon ennek a bonyolult neten játszani magyarként dolognak, és megtudtam, hogy hülyeségeket beszélsz.

Tehát vagy nincs ps3-ad és valami hülye helyen olvastad ezt és elhitted, vagy béna vagy.

2010. ápr. 7. 00:07
 10/14 anonim ***** válasza:
Tényleg nem leehet magyarkén a homba és a storba belépni...
2010. ápr. 28. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!