Osb lapot mivel érdemes festeni, hogy ne legyen ronda 5 év múlva?
Nem lenolajra és nem vizesbázisú vastaglazúrra gondolok!
Milyen jó minőségű festéket ajánlanátok?
Előre is köszi a válaszokat!
Festék??? Szerintem totál ronda lenne!
Csak lazúrt ajánlanék semmi mást!
Konkrétan a kérdésre lehetne válaszolni?
Olajfesték? Oldószeres vastaglazúr? Egyéb ötlet?
Én sem rajongok az osb-ért de most ez a kérdés!
Köszönöm!
Eddig én is kézzel lábbal tiltakoztam, hogy osb-vel burkoljunk..., mert láttam valahol kerítést belőle és marha ronda lett pár év múlva. De mot viszont láttam "szép" kerítést belőle, természetesen a festés, (festék) ami hogy úgy mondjam dobott rajta, csak arra lennék kíváncsi, hogy 5-(10) év múlva mennyire dobja le, és lesz ronda! Vagy teljesen mindegy hogy mit kenünk rá?
Ha jól tudom az osb készítésénél a ragasztásnál parafint (is) használnak, és ezért nem mindegy mivel kenjük le.
Jó lenne tudni mivel érdemes! Nem kerítés lesz belőle...
jól kivitelezve csodaszép eredményt kapsz!
Jómagam mikor 5 éve új házat vettem főleg az ár miatt választottam az OSB-t.Az égész ház.összes helyiségét ezzel burkoltam be 1,2 m magasan, egy részét sima lenolajjal más részét Tesco-s 5l-es lazúrral kentem le és meseszép lett.% éve változatlan, csupán az ablakkokkal szemben fakult itt-ott kissé.Tehát a lazúrt ajánlanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!