Hogyan lehetne megoldani, hogy digitálisan hanganyagot rögzítsek? (több lent)

Figyelt kérdés

Egy 16 csatornás digitális keverőpulttal szogtam dolgozni hétvégénként, és azt szeretném megtudni, hogy milyen módszerrel lehetne digitálisan felvenni az ott elhengzottakat a közönség zajai nélkül. Közvetlenül azt a hanganyagot szeretném rögzíteni, ami a mikrofonból kijön, majd a keverőpultba bemegy. Sajnos a pultnak nincs ilyen funkciója, de ha van rá valami egyéb mód, ahogy ezt meg lehetne csinálni, érdekelne.Ha van erre valamilyen megoldás, érdekelne az is, hogy mik szükségesek hozzá (kábelek, eszközök). A válaszokat elóre is köszönöm! :) (keverőpult márkája: Phonic Summit Digital Mixer)

képek a mixer pultról:

[link]

[link]

2015. okt. 29. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Gondolom a seggén az a két IEEE1394 csatlakozó pont ilyen céllal van rajta.

Szerintem ott te a 16 csatornát külön-külön is megkapod digitálisan, nem csak a mixet.

2015. okt. 29. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:

...jobban megnézve ott figyel a 2 firewire mellett egy USB is.

Beállítod a tetszőleges PC-s felvevő programodon bemeneti ezköznek a Phonicot, aztán hadd szóljon...

2015. okt. 29. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Letoltod a usb (+fw) driveret

[link]

Majd valasztasz egy szimpatikus felvevoprogramot:

[link]

es felveszted.

2015. okt. 29. 15:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindig van egy laptop is mellettem, szóval így az USB 2.0 megoldást kipróbálom. Remélem sikerülni fog.
2015. okt. 30. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!