Megoldást szeretnék, nem a "szerzői jog" stb. A UPC-s Cisco 8685 tipusú DVR-ből hogyan lehetne kimenteni a már rögzített felvételeket? VHS az ok. De digitálisan szeretném, hogy a minőség maradjon! A hátulján az USB, és az ethernet is le van tiltva!
Hát amennyiben nem a "szerzői jogokról" akarsz hallani ill. olvasni, akkor a válasz az, hogy sehogy! A felvétel is kódolt, amit a box kódol ki, nem lehet feltörni, ill. nem is volt erre törekvés sosem, így nincs rá megoldás! Ez a válasz.
Alternatív megoldások lehetnek: UPC kábel ha jól sejtem... ha engedélyezi a UPC azt, hogy modult használj a csatornákhoz, akkor lehetséges, hogy engedélyezi a saját box használatát is, erre rá kell kérdezni, ha igen, olyan saját boxot kell választani, amivel tudsz rögzíteni, s nem kódolja le.
Továbbá viszonylag olcsó megoldás lehet ez: [link]
Ezzel elvileg tudod rögzíteni a HDMI-n a jelfolyamot, azaz kvázi felfűzhető a UPC-s boxra, s nem csak erre való, hisz androidot futtat, egy komplett médiaplayer-t faraghatsz belőle többek között. Sok mindent nem tudok róla, csak azt, ami le van írva, esetleg írj a geeknek levelet, tedd fel a kérdéseidet, angolt értik. Ha a minőség miatt bizalmatlankodnál, a Tronsmart egy viszonylag nagy múltú márka a miniPC-kben, szóval nem minden szar, ami Kínából jön!
Köszönöm szépen - az igen részletes és kimerítő válaszokat és lehetőségeket. Valószínű a HD-ban rögzítő lesz a megoldás.
No persze ha majd lesz pénzem !! (ez se mellékes)
Mert én a legegyszerűbb megoldást választottam, kivettem a vinyót a "dobozból" és rádugtam a gépem egy szabad portjához.
Ezzel meg az volt a probléma, se a windows, se az android, se a linux, se az IOS nem látta az adatokat. A vinyót teljesen üresnek látták ! Erről ennyit. de sebaj addig nem nyugszom amíg ki nem tudom menteni a számomra érdekes tartalmakat. Ha úgy tetszik addig nem nyugszom míg fel nem "töröm" !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!