Gitár vélemény? (típusok lent)
Figyelt kérdés
Elszeretnék kezdeni gitározni és ezt a kettőt néztem ki:
- Ibanez V50NJP NT [link]
- Fender ESC-105 [link]
Mik a véleményetek róluk? Jók kezdőgitárnak?
2015. jún. 20. 22:50
1/7 anonim válasza:
Eléggé más emelet a kettő.. Ha nylon húrosra vágysz akkor Fender ha fémre akkor Iba.. Én az utóbbit jobban ajánlom!
2/7 A kérdező kommentje:
Hupsz...nem is láttam, hogy a Fender nylon húros. Amúgy fémhúrosra gondoltam :)
De akkor az Ibanez jó márkának mondható?
2015. jún. 21. 00:15
3/7 anonim válasza:
Márkának jó márka, ez még nem jelenti azt, hogy ez a gitár jó is... (persze lehet hogy f* sza kis gitár, nem tudom, nem próbáltam ezt). Mint pl. a Fender is milyen neves márka, és ez az ESC-105 mégis egy hulladék... annyit nem ér, hogy eltüzeld. Nekem van egy, a hangolást egyáltalán nem tartja; nagyon halk, gyenge hangja van; a hangolókulcsoknak az a műanyag része, amit megfogsz (nem tudom mi a neve) sorra repednek meg és törnek le... a nyakban van merevítő pálca (ne kérdezzédek klasszikus gitárba minek), kicsit állítani szerettem volna a nyakon, kis csavarás kellett, reccsent egy lohadt nagyon, és azóta szabadon lehet forgatni, nem állít semmit. Sok gitárt kipróbáltam már, de egy ilyen szemét hulladékkal még nem találkoztam. Tudom, olcsó húnak híg a leve, de már ezen az áron is sokkal jobb hangszereket lehet kapni. Bár ahogy írtad akusztikust szeretnél, szóval hál' istennek nem ezt a Fendert fogod választani :D
5/7 anonim válasza:
Az ibanez egy jó márka, de nem minden gitárja jó. Van egy jazz gitárom ami Iba, nem volt drága hangszer 100k körül van újonnan, de pl most vettem Gibson ES-335-öt és hát leesett az állam... Na de attól függ mihez hasonlítod, általánosítva egész jókat is ki lehet fogni. Én kezdő gitárnak sokkal inkább ajánlanék Cort-ot! Ha ragaszkodsz a szetthez, akkor Cortból is van. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor a Cort gitárokból fogok választani. Köszönöm mindenkinek a válaszát! :)
2015. jún. 21. 17:05
7/7 anonim válasza:
Helyes! Élmény lesz rajta tanulni, hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!