Ha digitálisan tudjuk nézni a tv-t hamarosan akkor a dvd filmnézést hogyan lehet megoldani?
Figyelt kérdés
Mert ugye nekünk csak az alapműsorok vannak,mint az m1,m2,tv2,rtl,dunaworld,dunatv,duna2.Ezeket a csatornákat két hét múlva már csak digitálisan lehet nézni.Ehhez ugye kell egy dekóder,amit SCART kábellel lehet a tv készülékhez csatlakoztatni.Ez még nem lenne gond,de akkor a dvd lejátszó scart kábelét kell kihúzni,és helyére menne a dekóderé.Akkor már ezek után úgy tudok dvd filmet nézni,hogy cserélgethetem a kábelt,ahogy tetszik.LG TV-nk van,és egy scart bemenet.2013. júl. 21. 15:14
1/4 anonim válasza:
elég egy scart átkapcsoló és mind a kettőt rá tudod kötni :
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 21. 15:32
3/4 anonim válasza:
Mondd csak, az M2, Duna és Duna World csatornákat honnét nézed? Merthogy ezek földi analógon nincsenek fenn, csak a másik három. Ha ezt mind tudod nézni, akkor vagy egyéni műholdvevőd van, vagy valamilyen szolgáltatásod. Ha az utóbbiról van szó, akkor nem kell dekódert venned.
4/4 Esprimo Mobile válasza:
Lehet kapni müszaki boltba scart elosztót. Ha nem vettél még set top boxot és nemakarsz konax kártyaolvasósat venni akkor ajánlom a wayteq hd-95RF tipust aminek van antena kimenete és át is adja rajta a saját jelét (vigyázz sok készüléken van kimeneti csatlakozó de ritka ami a saját jelét is továbbitja, nekem wayteq hd-95CX-em van, ez konaxos van rajta antena jel továbbito de a saját jelét nem továbbitja). Nekem amiota van set-top boxom nem használom a dvd lejátszót. Van egy usb-s merevlemezem hozá amire a tv müsorokat is veszem , pc-n egy az egybe felmásoltam rá az összes dvd-met, a wayteq mindet lejátsza merevlemezröl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!