Nem tudok dönteni Ebook readerek között, hogyan válasszak?
Van most egy PocketBook Basic 2 614es gépem, de vissza akarom cserélni, mert nem tetszik hogy alul van a gombja és még egy nyamvadt automatikus lapozó vagy egy háttérvilágítás sincs benne. Viszont mindenhol azt látom, hogy ez minőségi darab...
Kinéztem helyette az Alcor Codex HDt, amiről sok helyen azt írják, hogy nem túltartós darab, ez megijeszt. Viszont Androidos, de nincs benne szótár sem felolvasó? Vajon ezeket le lehet tölteni a Google playből?
A másik amit kinéztem az a Koobe Slightbook HD Shine Edition, ebben is van háttérfény ami jól jön, viszotnnem értinős így pl nem tudnám hasznát venni a szótárnak. Az, hogy nincs benne wifi, különösebben nem zavar.
Légyszi hozzáértők válaszoljatok, mert el vagyok bizonytalanodva! (A Kindle-t ne is ajánlgassátok, nekem szükségem van a fizikai billentyűkre is és nem is tetszik a rendszere)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!