Nem tudok dönteni Ebook readerek között, hogyan válasszak?

Figyelt kérdés

Van most egy PocketBook Basic 2 614es gépem, de vissza akarom cserélni, mert nem tetszik hogy alul van a gombja és még egy nyamvadt automatikus lapozó vagy egy háttérvilágítás sincs benne. Viszont mindenhol azt látom, hogy ez minőségi darab...

Kinéztem helyette az Alcor Codex HDt, amiről sok helyen azt írják, hogy nem túltartós darab, ez megijeszt. Viszont Androidos, de nincs benne szótár sem felolvasó? Vajon ezeket le lehet tölteni a Google playből?

A másik amit kinéztem az a Koobe Slightbook HD Shine Edition, ebben is van háttérfény ami jól jön, viszotnnem értinős így pl nem tudnám hasznát venni a szótárnak. Az, hogy nincs benne wifi, különösebben nem zavar.

Légyszi hozzáértők válaszoljatok, mert el vagyok bizonytalanodva! (A Kindle-t ne is ajánlgassátok, nekem szükségem van a fizikai billentyűkre is és nem is tetszik a rendszere)

2015. okt. 8. 11:01
 1/9 acelsziv ***** válasza:
44%
Döntsd már el, hogy mit akarsz. A valódi e-book readernek ugyanis az a feladata, hogy könyvélményt nyújtson. Tehát nincs háttérvilágítás, kontrasztos a képernyő pl e-ink pearl. Így nem fogyaszt sokat és nem bántja a szemet sem.
2015. okt. 8. 11:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Na jo, de ha sotetben szeretnek olvasni? Ha rasut a lampa, ugy sem tul jo mert forgatni kell, hogy ne tukrozodjon vissza.
2015. okt. 8. 11:56
 3/9 cernageza ***** válasza:
az e-ink és a háttérfény nem zárja ki egymást, én is használom. Az alcornak nincs wifije, és semmi támogatása. (háttérfénye viszont van.) A koobe (mint az alcor is) érintős, DE ettől még ugyanúgy megvannak a fizikai lapozó-és egyéb gombok.
2015. okt. 8. 12:10
 4/9 cernageza ***** válasza:
hopp, a koobe mégsem érintős, bocs..
2015. okt. 8. 12:11
 5/9 A kérdező kommentje:
hat igen en valami olyasmit vartam hogy majd valaki leirja hogy mit tapasztalt kobe es alcor markakkal? (pl tartossag)
2015. okt. 8. 12:17
 6/9 acelsziv ***** válasza:
44%
Nekem Wayteq van és nem gond a lámpafény. Amúgy könyvet is lámpánál olvasol nem? Háttérvilágításnál nem olyan jó olvasni, mert fárasztja a szemet.
2015. okt. 8. 12:27
 7/9 A kérdező kommentje:
igen, lampafenynel ha kell, de ezt ezzel az olvasoval nem tudtam kivitelezni., ezert gondoltam a hattervilagitasra
2015. okt. 8. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is Wayteq van, matt a kijelzője, egyáltalán nem tükröződik semmi. Az e-ink kijelző ilyen, ez a sajátossága, cserébe amíg olvasol, nem használ energiát, csak amikor lapozol. Neked egy tablet kell, túl sokat vársz tőle, viszont azon meg nagyon rossz olvasni és állandóan tölteni kell.
2015. okt. 8. 13:20
 9/9 A kérdező kommentje:
hat akkor megprobalok valamilyen kompromisszumot kotni, bar ezt az alul gombosat sajnos akkor is tul kenyelmetlennek talalom. Mindig ket kezzel kell fogni es csak a jobbal lapozni...
2015. okt. 8. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!