Milyen laptopot válasszak?
Mindenképp laptop kéne, de nem tudom milyet érdemes venni. Eddig lenovom volt és a dell-ről is jókat hallottam. De azon belül? Esetleg konkrét gépet tudtok ajánlani? Játszani nem fogok rajta, csak internetezésre, sorozatnézésre, tanulásra (ehhez kell az office, de ennyi) fogom használni.
Színben lehetőleg ezüstszínűt szeretnék.
köszi :)
és ha számít, 18 éves lány vagyok
a dellről van tapasztalatom
az enyémet 5 éve nyüstölöm, és teljesen jól megy. esett az asztalról, kiestek belőle csavarok, volt valami ami zörgött benne, aztán amikor kipucolták, utána már nem tette, és folyamatosan ment. bár most windows van rajta és jó, de linuxal tökéletes volt. kellett egy bizonyos program, ami sajnos csak windowson futott, de amire neked kell, arra tökéletes a linux. könnyen kezelhető, átlátható, minden fontos program megtalálható hozzá, amire neked szükséged van. én is hamarosan visszatérek rá. és ez csak egy core2duo-s. gyerekemnek 2 éve egy core5öbse van és akadás nélkül használja montírozásra, szerkesztésekre. szóval egy egyszerűbb ettől a cégtől a számodra teljesen megfelelő lesz! és mellette szól a 3 év gari is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!