Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Laptopot szeretnék venni...

Laptopot szeretnék venni lehetőleg 120. 000Ft alatt! Milyen márkát válasszak?

Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 09:19
 1/3 anonim válasza:

Régen a lenovo olyan minőséget gyártott, hogy azóta sem kellett hozzányúlni (6-7 éves gép) (ilyenem van), de a dell (mac barát, ha szeretnél osx-et rá), és minőség is, vagy a toshibára esküsznek páran (az ismerősi körömben, de nem ismerem eléggé).

Hp, samsung, fuji, asus, acer (én soha nem vennék, csak ha nagyon jó áron, és nagyon brutál hardverek lennének benne)

Ajánlom, hogy kérdezz utána szakfórumokon, ott hatékonyabb választ is kapsz majd. :)

2013. szept. 14. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem Acer van. Öt éve éjjel-nappal bekapcsolva. Egyszer volt a szalagkábellel gond.
2013. szept. 15. 22:41
 3/3 anonim válasza:

Kiegészítés: (első válaszoló vagyok)

Régi fuji van nővéremnek, és semmi baja nincs, sose halt meg benne semmi, és az is kb 6-7 éves laptop. Az anyag választása borzalmas, recseg, ropog, nyekereg, és hajszárítónak néznéd, ha nem tudnád, hogy laptop, de mivel régi (minőségi) ezért jó. Új fuji (mondjuk régit sem) laptopot nem vennék.

2013. szept. 16. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!