Milyen laptopot válasszak?
Szeretnék egy laptopot venni, de nem volt még dolgom laptoppal nem teljesen értek hozzájuk.
A lényeg az lenne, hogy egy 4GB ram meg egy 4 vagy 2 magos proci legyen benne. 500gb tárhely kellene nekem minimum bele, és ezt én tanulásra(microsoft office,internet) használnám, illetve azért valamilyen játék is menjen rajta( assassin creed félék). filmet is szeretnék online is nézni, jó ha van benne cd/dvd író,olvasó.
Minimum 15" legyen. Szóval nem akarom, hogy megfagyjon, akadjon netezés akár filmezés közben sem. Szeretném ha egy olyan stabil 4-5 órát bírna töltés nélkül.
Fontos még, hogy mobilnettel tudjak rácsatlakozni.
Illetve a márkákkal sem vagyok tisztában, hogy melyiket érdemes, mindenféleképpen újonnan szeretném venni, és az tökmindegy hogy netről vagy boltból rendelem/veszem.
És az árakkal sem igazán vagyok tisztában, egy ilyen laptop kb. mennyibe mozog ? olyan 110-120 körül már lehet ilyesmit kapni? Vagy melyik amelyiket érdemes megvenni?
Nekem lenovo g50 van.jó gép,szeretem...110 volt,de tasja
,efér es ntomtatóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!