Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fajta e book-ot válassz...

Lizzy93 kérdése:

Milyen fajta e book-ot válasszak? Mi alapján?

Figyelt kérdés

Nézegettem az árukeresőn e-bookokat, de nem tudom, miszerint kéne választanom. Maximum 16.000 Ft-ra gondoltam. Azon belül van jó minőségű? Ismerem a Kindle fajtát, de azok elég drágáknak tűntek.

14/L

2015. szept. 13. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
kindle, kobo, nook mást én nem vennék
2015. szept. 13. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:

pocketbook.

Támogatott könyvformátumok: PDF, PDF (DRM), EPUB, EPUB(DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI, ACSM

Képformátum: JPEG, BMP, PNG, TIFF

2015. szept. 13. 13:18
 3/5 cernageza ***** válasza:

Gondold végig, mire van szükséged. Méret? Tok? világítás? olvasott formátumok? szervíz-háttér? wifi? Megannyi kérdés.

16 ezer eléggé az alja. E-ink kijelzőnél ne add alább mindenesetre.

2015. szept. 13. 22:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát na igen, patthelyzet: 16 ezer alatt a Lark FreeBook 4.3 az egyetlen, de az se valami jó!
2015. szept. 15. 18:01
 5/5 cernageza ***** válasza:
vagy: nézegess használtakat, 16e-ért tágabbak a lehetőségek.
2015. szept. 15. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!