Új számítógép vagy xbox one?
Van egy régi számítógépem meg egy xbox 360-om a problémám az
,hogy meg akartam venni az X360-ra a Fifa 16-ot de amikor néztem az újításokat ,hogy jórészt minden újítás csak next genen elérhető valamint az old gen grafikája is sokkal gyengébb meggondoltam magam.Szerintetek ,hogy lenne jobb hogyha veszek egy olyan számítógépet amelyik megfelel a gta 5 ajánlott gépigényének (mert akkor kb még majd a Fifa 20 is elfut rajta ) vagy vegyek egy xbox one-t
Milyen 75.000 ft-s gép specifikáció? Egy xbox one kb. 120k ft ès egy jó minőségű modern tv is megvan 150-200kft s még a játékokat mind meg kell vedd és kell xbox live-ot venned, tehát ha az xbox one next-gen konzol maradna 2020 akkor is egy 320k ft-s gépen akár 2023-2025-ig is minden játék ajánlott gépigényen menne.
Nem tudom, nekem jobban bevált a számítógép.
Jó vegyük ki a TV árát de a játékok ára már benne van (pl. Fifa 16,GTA V) Nem olcsó játékok 50k ft körül+Xbox live Gold (kb. 50k ft).
A gépet több mindenre lehet használni gondolok itt gyorsabb és jobb minőségű filmek vagy videók nézése vagy sokféle érdekes alkalmazás,játék ami xbox one-on nincs meg.
Az xbox one hátránya ha 2020 már nem támogatja a Microsoft akk megszívod, Mert ha nagyon akarsz játszani új konzol kell ami már nagyon drága.
A géphez egy 100k videókártya és 2025-ig játszatsz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!