Új számítógép vagy xbox one?
Van egy régi számítógépem meg egy xbox 360-om a problémám az
,hogy meg akartam venni az X360-ra a Fifa 16-ot de amikor néztem az újításokat ,hogy jórészt minden újítás csak next genen elérhető valamint az old gen grafikája is sokkal gyengébb meggondoltam magam.Szerintetek ,hogy lenne jobb hogyha veszek egy olyan számítógépet amelyik megfelel a gta 5 ajánlott gépigényének (mert akkor kb még majd a Fifa 20 is elfut rajta ) vagy vegyek egy xbox one-t
AMD Sempron(tm) 3600+
2,01GHz,2.00 GB Ram
Sztem vásárolj gépet a pcguruhoz beadod a régi géped, fizetsz 1000 lejt(75.000ft-t) és olyan gépet csinálnak hogy még ha videózol akk is meglesz a stabil 40fps és ha egy későbbi játék akadna csak egy 600-1000lejes videókártyát kell venned és játszhatsz tovább sőt nem kell megvedd a játékokat.Az xbox one-hoz tv-t is kell vegyél(lehet van neked de az ára benne van) tehat 3000-4000lejért akár olyan gépet építesz amivel még a gta 7 is elfutna ajánlott gépigénnyel.
Amúgy Boti vagyok☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!