Wifi beállításához kell számítógép?
Alapból ha be van kapcsolva rajta a WiFi, akkor rá tudsz csatlakozni.
Így akár egy tablettel vagy okostelefonnal is tudod konfigurálni, ugyanúgy mint számítógépről
Csak itt annyi a különbség, hogy mihelyst átírod az SSID - t illetve WiFi jelszót, és elmented, a wifi egyből le fog dobni de az új jelszóval 1-2 percen belül ismét csatlakozva leszel
A többi beállítást (internet, stb) is ugyanígy meg tudod csinálni
Értem.. én telefonnal nem tudtam, azért kérdeztem hogy másképp hogy lehet :D
Használatijába az van hogy menjek fel a 192.168.0.1-re, és ott. De nekem nem sugároz wifit a wifi mert nincs beállítva, így nem tudok felmenni oda :(
Köszi :)
LAN1-et kösd össze a géppel és menni fog
Konfoguráld be, mintha otthon lennél
Ha a WAN-nál "cable unplugged" az nem gáz, mert nincs is bele dugva
Beállítos a DAJÁT betedhez, illetve megcsinálod rajta a wifit
Ezután nézd is meg, hogy eifiről tudod-e konfigurálni (ha esetleg a net nem menne valamiért)
Otthon net a WAN-ba, aztán hadd szóljon
Mi? Nem értem.. :D bocs
A falból kijövő kábelt bedugtam a kék részbe, és egy net kábel egyik felét a sárgába, a másikat a gépbe.
Felmentem a 192.168.0.1 oldalra, jelszó admin felhasználónév admin, rámentem hogy quick setup, ott kiválasztottam hogy next, aztán auto detect és itt írta ki. és mind a 4 csatlakozási formát kivlasztottam, de mind a négynél ezt írta ki hogy cable unplugged
OTTHON milyen neted van?
Ezt kellene tudni pontosan
Az auto detect ritkán működik
Merre laksz?
Békés megyében megoldom, de ha messzebb laksz akkor írj privátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!