Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az USB világítás miért nem...

Paul159 kérdése:

Az USB világítás miért nem működik a tv-nél?

Figyelt kérdés
A tv TOSHIBA ledes,típusa > TOS39L4333DG < A tv-hez kapható USB-s ledszalag csak fél percig világít utána már nem.Ha újra kapcsolom akkor szintén csak fél percig van fény. Mi lehet a probléma?

2015. szept. 3. 07:20
 1/4 homo ludensz ***** válasza:
Egyáltalán mit világít a led szalag? A tv. háttérvilágítása gyárilag led-es az én Samsungomon legalábbis akkor mi a + led szalagnak a szerepe?
2015. szept. 3. 08:20
 2/4 doni1201 ***** válasza:

Valószínűleg energiatakarékos módba kapcsol, mivel nem talál USB eszközt (pendrive, HDD stb.), vagy akár az is lehet, hogy nem érzékel fogyasztást, mert túl keveset vesz fel a LED.

Szerintem az előbbi lesz a probléma. De ezt nem hiszem, hogy egyszerűen meg lehetne oldani.

2015. szept. 3. 10:30
 3/4 anonim ***** válasza:

"Mi lehet a probléma?"

Nincs probléma.

A port usb eszközök részére van a tévéden, amikkel kommunikál.

A ledszalagodat hiába kérdezgeti, így válasz hiányában lekapcsolja a portot. Ez normális.

2015. szept. 3. 11:49
 4/4 A kérdező kommentje:

A következő szöveget azért írom,hogy legközelebb ha valakinek szüksége lenne az próbálja meg ezt a lehetőséget is. Én kaptam olyan tanácsot,hogy vágjak le a ledekből. Én levágtam 4 db-ot és már tökéletesen működik a világítás ugyanis 1 amper felett volt az értéke.Még egyszer köszönöm a segítséget.

Üdv. Pali

2015. szept. 7. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!