PS3 vagy XBOX360?
12:24
PS3-nak nem csak ez az előnye van x-el szemben.
PS3: wifi, blu-ray, jobb grafika, ingyenes multiplayer, jobb joystick (legalábbis nekem jobban bejön), ha jól tudom nagyobb HDD, meg úgy az egész jobb.
23:52
Ezer féle módszer van, amivel meg lehet oldani, hogy ps3-ra se kelljen 15-20 ezreket költeni/játék.
Pl. ha régebbi játékokat veszel, azt már 5000-ért megkapod, ha használtan veszel játékot, az is 5000 körül lehet, lehet cserélni játékokat is, és akkor csak 1 játékot kell venned és utána meg cserélgeted, meg lehet úgy is venni, hogy megveszed, és ha visszaviszed a játékot adnak érte pénzt (hogyha 1-2 hónapon belül visszaviszed, akkor még 5000-be sem kerül hogyha kiszámoljuk).
Meg hivatalosan x360-ra sem lenne szabad letölteni játékot, szóval ezt szerintem ne vegyük szempontnak.
Szerintem a dolog lényege, nem a gépek hardware-es felépítésén múlik, sem a kinézeten, sem a joy-ok kényelmén! A felhasználóban kell keresni a választ!
Ha nincs egyántalán pénzed, magyarúl csóró vagy, de van egy HDready-is Hijamocsi TV-d, és szeretnél egy kis plusz luxust vinni az életedbe, akkor Xbox360! Olcsó is szar is, ráadásul a legújabb játékokat a 2000-Ft-os LG-íród csak úgy köpi ki magából a TESCO DVD-re! De legalább elmondhatod magadról, hogy milyen szuper játékaid vannak... Olcsó hús, és ha szénnéég egy meleg nyári napon, lelkiismeretfurdalás nélkül dobod a konténerbe, mivel nem vágott a földhöz az ára, meg amúgy sincs pénzed megjavítattni!
Ha egy picit tökösebb vagy anyagi téren (is), és nem egyik hónapról a másikra élsz, akkor PS3! Ugyan drága picit, de ezért a pénzért egy életstílust is kapsz!
(És most jön a lényeg, mivel PS3-ról csak az tud igazán mesélni akinek van! :D)
Nekem már több mint egy éve megvan a gép, és imádom! Azóta nincs se pc-m, se laptopom, mert teljesen feleslegessé vált, a sok MSN-ezésnél, meg torrentezésnél ez sokkal igényesebb!
A Játék kérdésről: Én mindíg várok egy pár hetet megjelenés után, és csak utána repülök rá, mivel jóval az eredeti felére csökken a játék ára ennyi idő alatt, így 4-6 ezerért már hozzájutok! És különben is, legalább az emberek megtanulják értékelni a szoftware-eket, vigyáznak rá, nem húzzák végig a parkettán, nem öntik nyakon kakaóval stb... Így ha esetleg mégis használt játékra fanyarodsz, biztos lehetsz benne, hogy nem egy összekorcsolyázott Blueray CD-t kapsz majd a pénzedért! Filmnézésre, netezésre, zenehalgatásra, játékra csak a PS3! Nem mesélek tovább róla, mert így is egy regényt írtam már, pedig beszélhetnék a 8-magos prociról, meg a brutál felkonvertáló videóvezérlőről ami páratlan a világon, a 1080P-s játékokról, a telepíthető Linux-ról, DLNA-ról a most megjelent PS3 MOVE-ról.... ááá mind1
Lehet, hogy elfogultnak tűnök, és lehet, hogy az is vagyok, de akkor is csak a PS3!
Üdv: SenonE
U.i.: A Pc fan-ok is bekaphatják, mivel sohasem fognak olyan gamer gépet építeni mint a PS3! Informatikus vagyok, és annyi pénzes apukát, aki minden hónapban 40-ezreket költ a pici fia gépére, mert nem futnak 720P-ben a legújabb játékok, nem láttatok mint Én! És a gép csak avul, és csak avul, és a papa csak költ-és költ, ám a legvégén már csak netezésre, és torrentezésre jó a 200eFt-os gép, amire fél évig olyan büszke volt a papa... :D
Utolsó. Te egy elfogult fób vagy, hatalmas baromságot hordtál össze az X-el kapcsolatban.
Nekem először X360-am volt, most PS3. Egyik sem jobb, mint a másik. Mindkettő nagyon fasza gép, és közel egy árban vannak. (X360 Elite - 57 ezer, PS3 120Gb-65 ezer) Játékok ugyan annyi. Viszont a live sokkal jobb volt, az hiányzik.
16:11
Azért a hatalmas baromság túlzás, írt bele egy-két dolog túlzást, de azért lényegében igaza van.
Ami viszont tényleg nem valami pontos, az az 1080p játékok, azt nem találtad el, mert ps3-ra is alig van 1080p-s játék (ha jól tudom nincs 10-nél több fullhd-ban készült játék).
De a többi azért igaz, nekem volt egy x360-am, de mindig is sony párti voltam, és jövőhétre megveszem végre a ps3-at is, pedig nem vagyok valami milliomos gyerek, de aki okos az már olcsón is be tudja szerezni a játékokat, és nem kell havi 5-6 játék.
16:11
Ha ezt mind így gondolod, akkor mégis miért vettél PS3-at? Csak nem tönkrement az X360? Igazság szerint nem akarok vitatkozni ezen, mert mind a ketten egy cipőben járunk...
Hagy idézzem egyik honfitársunk gondolatát: ...akinek Suzuki-ja van azt mondja, hogy "a BMW milyen szar, csúnya, meg kényelmetlen, és sokat eszik, drága hozzá az alkatrész stb," de a szíve mélyén mindenki tudja, hogy a BMW sokkal-de sokkal jobb autó, akármilyen szempontot is veszünk figyelembe, mint a Suzuki...
16:49
Köszönöm a támogató szavakat, viszont jobban utána nézhetnél volna a 1080P-témának:
Az Összes NFL/NBA/FIFA 07- mind =1920×1080
Az Összes Harry Potter 07- mind =1920×1080
Wolf of the Battlefield: Commando 3 = 1920×1080
Wipeout HD = 1920×1080
Go Puzzle = 1920×1080
GT5 Prologue = 1920×1080
Ridge Racer 7 = 1920×1080
Blast Factor = 1920×1080
Calling All Cars = 1920×1080
Echochrome = 1920×1080
Elefunk = 1920×1080
High Velocity Bowling = 1920×1080
Locoroco Cocoreccho = 1920×1080
Pixel Junk Monsters/Racers/Eden = 1920×1080
Snakeball = 1920×1080
Sudoku = 1920×1080
Tekken 5 Dark Resurrection = 1920×1080
Tekken 6 = 1920×1080
Sacred 2= 1920×1080
MGS 4= 1920×1080
... és nem írtam le mind, mert qurva sok van...
Üdv: SenonE
Azért váltottam le az X360-at, mert szerettem volna BR filmeket nézni és így jöttem ki a legolcsóbban.
Nekem 2008-as, Falcon alaplapos Xboxom volt és a poklot is megjárta, volt, hogy 40 fokban játszottunk vele napokon keresztül egy lakókocsiban. Soha semmi baja nem volt. Sőt, egyszer leesett a 1,5 méteres állvány tetejéről és műszakilag semmi baja sem esett.
Igaz, hogy imádom a PS3-at, de játékélmény szempontjából SEMMIVEL, ismétlem semmivel sem nyújt többet, mint a Microsoft gépe. A Full Hd-t meg felfújt dolognak tartom, 720p-ben is gyönyörűek a játékok (igaz nekem egy olcsó 82cm-s LG-m van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!