PS3 vagy XBOX360?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 23:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/281 A kérdező kommentje:
Az eredeti játék árától nem félek annyira.Szerintem a Bad Company 2 multija leköt egy időre.Úgy döntöttem PS3-at veszek 2 okból is:blu-ray és uncharted 2
2010. febr. 28. 10:57
 12/281 anonim ***** válasza:
23%

Nem vagyok semmilyen fanboy, de egyértelmű, hogy PS3.

Xbox-ot igazából csak az isteníti, akinek van.

PS3-at meg az isteníti, akinek van, aki hallott róla és akinek nincs x-e.

Aki meg csak azért szarozza a PS3-at, mert nem lehet feltörni az gondolkodjon már egy kicsit.

Ilyenkor nem azt kell nézni, hogy mit lehet feltörni, hanem hogy eredeti játékkal milyen.

Nekem xbox max ingyen kéne, de pénzért még ha csak 5000 ft is inkább nem vennék.

2010. febr. 28. 12:48
 13/281 A kérdező kommentje:
Az utolsóval teljesen egyetértek.A flashelés nem lehet döntő tényező
2010. febr. 28. 13:42
 14/281 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem relatív hogy kinek melyik a jobb.

Nekem egyik sincs,Pc-m van,de ha konzolt vennék Ps3-at vennék.

Az xbox olcsóbban kijön,írott lemezen lehet 1000 játékod,már a 3ledet is nagyjából ki lehet küszöbölni (sztem).

Ezek tényleg jó dolgok de nem hiszem hogy ettől az xbox jobb lenne a Ps3-nál.

Meg lehet érteni azt aki xbox-ot vesz,de azt már nem hogy tényleg JOBB-nak hiszik mint a Ps3-at.

Ha mást nem is nézek csak a Blu ray-t vagy a wifi-t vagy a több funkciós controller-t,én bizony már JOBB-nak látom mint a 360-at.

És akkor nem beszélve a full hd-s felbontásról és eleve a Sony világhírű megbízhatóságáról.

Példa: A Suzuki tulajdonosok mind azt mondják hogy a BMW túl drága,sokat fogyaszt stb.,jobb a Suzuki

Szóval relatív hogy ki mit ért a Jobb szó alatt. :)

2010. febr. 28. 13:52
 15/281 anonim ***** válasza:
32%

A PS3 jobb mint az Xbox 360.

Csak nem mindenkinek van pénze eredeti lemezeket venni, ezért van ennyi Xbox 360 tulaj.

2010. febr. 28. 13:54
 16/281 anonim ***** válasza:
76%

Nekem PL. X360-am van, és egytől egyig mind eredeti, agyik másik gyűjtői kiadás.

Egyébként PS3-at is feltörték már, így ez is értelmetlen érveléssé vált. Ami tényleg a PS mellett szól, az a Blue-Ray, ami az Xbox mellet, az az, hogy sok előző generációs gépre írt játékot is futtat. Tudtommal azt az opciót jó ideje egy frissítéssel eltávolítottak a PS3-ból.

[link]

2010. febr. 28. 14:35
 17/281 anonim ***** válasza:
13%

Előző:

Természetesen nem minden x360 tulaj játszik csak másolt játékkal, de a döntő érv ps3 vs xbox ügyileg általában az szokott lenni, hogy feltörhető-e vagy sem.

Amúgy lehet, hogy feltörték a ps3-at, de elég bonyolult az egész.

Ugye elsőnek el kell terjednie, és aztán csak blu-ray íróval és blu-ray lemezre lehet játékot írni, akkor egy játék 20-50 Gb körül mozog, és nem fogják egyik napról a másikra minden sarkon feltörni a ps3-at.

Szóval még a feltörésnek is el kell terjednie.

Amúgy ha feltörik a ps3-at, én akkor is eredetibe fogom venni a játékokat, egyedüli konzol, ami szerintem megérdemli a játékokra a pénzt.

Van gépem, psp-m, ps2-m, de egyikre sincs eredeti játékom (illetve 1-2), ps3-amat még sem fogom feltöretni.

2010. febr. 28. 14:51
 18/281 anonim ***** válasza:
69%

14:35 Nem igazán értem hogy miért csak a Blu ray szól a Ps3 mellett.

Ott van a hattengelyű vezérlő,nagyobb hdd stb.stb.

Azt se értem hogy miért jó az ha az xbox lejátsza a régebbi játékokat.

Az igaz hogy a Ps3-ból egy frissítéssel kivették de helyette tettek vagy majd tesznek új funkciókat.Pl. DLNA

Hamarosan a Ps3-ra olyan játékok jönnek ki amiket az xbox már nem képes futtatni.

2010. febr. 28. 15:08
 19/281 anonim ***** válasza:
38%
Nagyon jól dönöttél h ps3at válaszottál.:) Nekünk van, a báttyám le se száll róla( főleg az uncharted 2ről ) xD
2010. febr. 28. 16:22
 20/281 anonim ***** válasza:
8%
Teljesen egyetertek az elottem irokkal a PS3 egy sokoldalu konzol es tobb jovot josolok neki mert meg van benne tartalek nem ugy mint az xboxban
2010. febr. 28. 16:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!