PS3 vagy XBOX360?
Egyértelműen PS3! De ha az eredeti játékokat is be kell szerezni hozzá akkor nem túl jó bolt.
Amúgy személy szerint a PC-re szavazok =).
Hát most az a kérdés hogy megéri-e neked minden játék után 10-15 ezer forintot kiadni ,ezért jobb az xbox viszont a Sony az Sony hiába is mondunk akármit igaz a márka nem minden .De az xbox kontrollere sokkal jobb
meg kézbe simulóbb . A sony igazából nem sokat foglalkozik a kontrollerel ,igaz most megváltozzott
a két hátsó gomb de ez nem igazán sok!
Szerintem döntsd el te mert ez csak egy pár tipp ,jó játékot!
23:18
X360-hoz bármilyen előnyt is írsz valószínű leugatnám a fejedet, mert kevés előnye van ps3-al szemben, de hogy pont a GRAFIKA????
PS3-ra 30-40 Gb-os játékok vannak, szerintem mi foglal annyit? A grafikai cuccok.
Egy x360-as játék nincs 10 Gb, remélem leesik, hogy hülyeséget beszélsz.
De x360-nak csak annyi az előnye, hogy fel lehet törni, de ez nem lehet szempont ilyen téren...
16:13
Ez nem teljesen igaz.
2 olyan ismerősöm is van, akinek x360-ja van, és ps3 jobban tetszik nekik.
A többi x360-as ismerősömnek meg csak azért tetszik az x jobban, mert fel lehet törni.
A többi ismerősömnek akinek egyik sincs ps3 tetszik a jobban.
Tehát csak annak tetszik jobban az x360, akinek van, és nem meri elfogadni, hogy valami jobb, inkább szarozza.
Xbox 360:könnyen lehet feltörni,olcsóbb
PS 3:wifi,bluray
Személy szerint xboxom van mert olcsóbb és már apum vett előtte egy blu ray lejátszót ha filmet akarok nézni akkor az.Nincs olyan h meik a jobb.Kinek melyik tetszik jobban melyik szimpatikusabb melyik elégíti jobban ki igényeit:D.azért nem szidom a PS 3 at mert nemtudom h mien,nem játszottam még vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!