PS3 vagy XBOX360?
07:39
hát nem tudom neked milyen kezed van de nekem pont azért jobb mert kisebb a ps3 joystick a 2 db analog kar a legjobb helyen van és pont kézre való és nem olyan pufi mint a xBox joystick és próbáltam mind2 joystickot! (de szereintem te csak látál róla egy képet és megálapítottad hogy sz@r)
Nekem is kicsi a kezem és jobban kézre állt az X360. Egyedül az hiányzik a gépből, mert a PS3-at jobban szeretem.
Nekem jobban tetszett hogy a bal analóg feljebb volt.
a DS3-nál nekem túl messze kell nyúlnom a két analógért, így ha teljesen befele akarom nyomni akkor már csúszik a kezem, mert különben nem ér el odáig a hüvelykujjam.
Szerintem a két konzol összehasonlításánál ez a szempont a legnevetségesebb. Mind a kettő jó, lehet használni, ha nem pókeren nyerted az IQ-dat és nem vagy kényes, szerintem semmi bajod nem lesz vele. :)
Amúgy meg ha nem tettszik a kontroller: XFPS Rate Up adapter+bill és egér. :)
Lehet, hogy te így gondolod, de mások nem biztos. ;)
Bár én kontroller párti vagyok, csak az adott témába való beleszólás miatt hoztam szóba az adaptert.
06-10 10:33
Szerintem ha neten nem terjed el ez a Grill sütős kép ps3-ról eszedbe se jutna hogy kicsit hasonlít egy grillsütőre :D
az új xbox 360 slim "bedarálja" a lemezt! és ez volt régen az xbox 360 FAT hibája is! XD
itt a videó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!