Igaz, hogy nem lehet flashelni, nem is ezt vitatom, de ha megnézzük a forrásokat, pl. a lemez típusát szerintem érthető lesz!
A PS3-on ugyanis a játékok Blu-Ray lemezen jönnek ki!
Egy írható BR lemez pedig 4-5000 Ft környékén van.
Az Xboxnál viszont csak kétrétegű DVD van, aminek az ára a töredéke a BR árának.
Használt piacokon a boxos játékok olcsóbbak is.
2010. jún. 30. 12:43
142/281 anonim válasza:
Szerintem elég monopol helyzetben vannak a gyártók ahhoz, hogy a lemez előállítási költsége ne befolyásolja a játék árát. Valószínűleg a nyomott blu-ray lemezek nem kerülnek annyival többe a a nyomott DL DVD-nél mint az írható, mivel a blu ray író nem nagyon terjedt el, viszont blu-ray filmeket nagy mennyiségben nyártanak már.
2010. júl. 1. 09:52
143/281 anonim válasza:
De a Blu-Ray filmek jóval drágábbak is, mint DVD-re írt társai.
Bár igaz, hogy a Blu-Ray film jobb minőségű, de 8000 Ft egy filmért?
2010. júl. 2. 21:53
144/281 anonim válasza:
Azért drágább a Blu-Ray film, mert megtehetik, hogy drágábban adják.
Valójában a lemez előállítása nem drágább.
2010. júl. 2. 22:02
145/281 A kérdező kommentje:
Félelmetes hogy az xboxnak még mindig a warezt hozzátok fel mint előnyt.Ennyi erővel játszhatnék pécén warezolva.
2010. júl. 7. 15:32
146/281 anonim válasza:
Játszhatnál PC-n warez gamekkal,de kérlek,állits össze egy PC-t olyan árból mint egy PS3 vagy XBOX360!Minden játék szaggatna!Nem is beszélve az áramról,stb.
2010. júl. 7. 18:27
147/281 anonim válasza:
Ha lenne pénzem eredeti játékokra akkor egyértelműen PS3-at vettem volna. A PC-re meg évente rá kell költeni egy xbox árát hogy vigye az új játékokat. Laptopot pedig lehetetlen fejleszteni, és a legtöbb embernek az van.
2010. júl. 8. 08:32
148/281 anonim válasza:
Azért már eljött az az idő, hogy egy 100asból olyan pct építek, ami odaveri az xboxot, és a ps3at is :)Mert azért azt ugye tudjuk, hogy a konzolokon se maxon megy minden, mert ha úgy menne, jóeséllyel el se indulna már egy mai játék :)
2010. júl. 8. 09:58
149/281 anonim válasza:
Szerintem a legtöbben leszarjuk hogy maxon megy-e a játék a konzolon.
Építhetsz akármennyiért PC-t, egy dolog akkor is változatlanul a miénk: a játékélmény.
2010. júl. 8. 11:38
150/281 anonim válasza:
09:58
De bizony, hogy maxon megy. Máshogy nem is mehet, mert azon a platformon, annak a portnak az a maximuma.
Olyan PC-t meg elég régen lehet már építeni, ami műszakilag fejlettebb a konzoloknál. Például:
Athlon X4 620
Radeon HD 4650
2GB ram
Egy olcsó 760G-s alaplap
Ez sokkal erősebb, mint például az Xbox 360 hardvere, az ára is annyi, mint azé, mégsem tudsz olyan minőségben játszani rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!