Tudnátok ajánlani egy olcsó multimédiás készüléket?
Figyelt kérdés
Nagyon keveset telefonálok így arra bőven elég a régi nokiám, viszont szükséget lenne egy eszkozre amin élvezhetően netezhetnék, zenét hallgatnék stb akár egy okos telefonnal vagy egy ipoddal. A lényeg hogy elférjen a zsebemben:)2015. ápr. 18. 15:35
1/4 anonim válasza:
Telefon,tablet,pda? Nem értem a kérdést...Televannak a boltok ilyen kütyükkel,mire a kérdés?
2/4 A kérdező kommentje:
Értelmezd a kérdésem:) Nem telefont akarok, és a legkisebb tablet sem fér bele a zsebembe:)
2015. ápr. 18. 19:25
3/4 anonim válasza:
De még mi dig ott tartunk, hogy "szükséget lenne egy eszkozre amin élvezhetően netezhetnék, zenét hallgatnék stb akár egy okos telefonnal vagy egy ipoddal." Az eszköz (telefon pl.)Tudsz netezn,zenét hallgatni,satöbbizni.Írtad akár egy telefon vaagy Ipod.De ha annyire ellene vagy a telónak vegyél azt amit már írtam...
4/4 anonim válasza:
Igen a tabletet benéztem,most olvasom de ak ott a pda..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!