Laptop, pc vagy konzol?
A laptop nem játékra való, és nem tudsz benne alkatrészt cserélni ha elromlik.
PC-Konzol különbségét leírtam egy kérdésben a napokban. Keress rá!
PC-Laptop: ha kell a hordozhatóság, akkor laptop. Ha játszani akarsz, akkor PC.
szerintem ha konzol akkor ps4 márpedig azért mert vlamivel erősebb hw van benne ami az évek során meg fog mutatkozni a grafikai telejsitméynben, de ha nem számit anynira akkor az Xbox is uyganugy megteszi, leginkább az exluziv cimek döntenek ebbena krédésben szerintem.
a notebookon játszani csak nagyon drága gépeken érdemes. nem szabad összekeverni a mobil hw-eket az asztali gépbe szánt hw-ekkel, eleve áramfelvételi megkötések vannak, és a melegedésre is lassulással reagálnak. ha nem szempont a hordozhatóság akkor szgépes játszás terén inkább a PC mert ugyanabbol a pénzből jobb hw-ert kapsz PCbe mint notebookba. ez tuti...
Az egyéb kötlségek meg szerintem mindenhol felmerülnek, mint a játékok árai vagy előfizetések a hátékokhoz stb.
a konzolok mellett szoljon az, hogy elvileg (bár én egyre kevésbé hiszek ebbe) sok évre vannak tervezve (6-7+) tehát egyszeri beruházás, mig egy nagyon ütős PC konfigurácio is idejétmultnak mondhato kb 4 év elmultával.
Csak egy példát mondok. 800€t költöttem szgépre 3,5 éve. (csak gép) a szgépen még a mai napig minden jól megy de már kezd érni a csere a grafikus krátya terén... A játékokat steamen sokszor elég olcson meg lehet venni (50-70% kedvezmény), Ezért már le nem töltök, viszont mint olcso lehetőség még mindig ott van az, hohy akár illegálisan is letöltheted a netről az márpedig ingyen van... De ez mindenkinek a saját döntése...
A konzolok ára kb 400€ és elvileg nem fogsz rá költeni semmit de az új játékok árai igen borsósak tudnak lenni...
ha engem krédezel én a notebookot ajánlom legkevésbé játékra. a többiről meg leirtam amit gondolok
Szóval nem...
Akkor viszont nagy baj van.
Van pár barátom akinek Xbox One-ja van, de azt halottam, hogy a Ps 4-nek jobb a konfigja. Ti erről mit tudtok? Ebből mennyi igaz? Jobban megéri inkább egy Ps 4, de akkor egyedűl játszok? Valamint az is érdekelne, hogy az exclusive címek melyik konzol mellett a nagyobbak?
Erősebb a hardvere a PS4-nek, de konzolnál egy tök lényegtelen. Persze biztos lesznek / vannak videók, hogy a boxon 5-ből csak 4 fűszál látszik, de ez pont nem fog feltűnni, ha nem egymás mellett nézed a kettőt.
Az exkluzívak elég jól behatárolják, ha te vezetni szeretsz, akkor box, mert PS4-re nincs igazán jó autós. Ha H&S és Kratos, akkor PS4.
Ha a haverok boxosak és velük akarsz játszani, akkor azt célszerű beszerezni.
Nem, természetesen nem, de ha annyival jobb a Ps 4 grafikai motorja, akkor elgondolkoznék rajta.
De hamár itt tartunk, mennyire megbízhatóak a használt termékeket árusító oldalakon a 65K-ért árusított konzolok plussz 10 játékkal?
Szerintem sokkal jobb a ps4 grafikai motorja... És ez már most is látszik. De két év mulva mégjobban fog látszani.
a legtöbb játék xbox one-on perpill képtelen fullhd felbontásra míg ps4en javarészt képesek... Persze nemtudom h mit hoz a jövő, és nemtudom mik az igényeid, de azért a ps4 erősebb hw. és erősebb hw = időálló hw... az az érzésem, hogy a fullhd felbontás minimálisan elvárható lenne egy játékkonzoltol 2015be amikor már lassan a 4-5k tévék költöznek be a szobákba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!