Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen számítógépet ajánlanátok?

Milyen számítógépet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
A régi gépem beadta a kulcsot, és szeretnék egy újat venni, lehetőleg olcsón. Nincsenek nagy igényeim, olyant szeretnék amin akadás nélkül lehet youtube videókat nézni, illetve elfut rajta lagg nélkül a 2010 -ig készített játékok. (Pl. Gta San Andreas, C&C Red Alert 3, Mass Effect 2, Crysis warhead, Spore) Újonnan szeretnék, mert nem bízok a használtakban... pl. Euronicsból.

2015. márc. 21. 12:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Laptopot szeretnél, vagy rakjunk össze neked egy asztalit? Mennyit szánnál rá? Ha asztali gép kell, akkor monitor kell hozzá?
2015. márc. 21. 12:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Én ezt a konfigot ajánlom:

ASROCK B85M Pro4

INTEL Pentium G3420 3.20GHz 1150

WD Caviar Blue 1 TB EZEX

CORSAIR 8GB XMS3 DDR3 1333MHz CL9 KIT

ASUS GTX750-PHOC-1GD5 GTX750 1GB GDDR5 OC

FSP FSP350-60APN 85+ 350W

Samsung DVD-író

AEROCOOL V3X Evil Black

2015. márc. 21. 12:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Az előző számítógépem egy asztali volt, most egy laptopot szeretnék, csak hát ahhoz meg nem nagyon értek, hogy melyik a gamer laptop meg melyik jó csak netezésre meg ilyenek. Szóval ja, egy laptopot szeretnék, de árat inkább nem mondok mivel nem tudom hogy mennyibe vannak az igényeimnek megfelelő laptopok.
2015. márc. 22. 08:08
 4/8 anonim ***** válasza:
150 körül már lehet kapni az igényeidnek megfelelő gépet, ha akcióban van.
2015. márc. 22. 09:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Olcsóbban nincs? Pl. 70 körül?
2015. márc. 22. 21:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Döntöttem, és arra jutottam hogy igazából asztali gép is megteszi
2015. márc. 24. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:
70-ért netezős laptopot találsz csak.
2015. márc. 24. 21:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Főként youtube-ozáshoz, GTA SA multihoz, Sporehoz meg egy netes játékhoz, az AdventureQuest Worlds-höz kéne, hogy lagg nélkül menjenek. A többi játékot (Mass Effect 2, Crysis Warhead...) meg csak azért irtam mert megvannak eredeti lemezen és ki szerettem volna próbálni őket(mivel az előző gépem nem bírta el ezeket a játékokat), de nem feltétlen fontos olyan konfig amely ezeket elviszi, csak a fent említetteket.
2015. márc. 25. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!