Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez a tv jó lenne számítógépre...

Ez a tv jó lenne számítógépre kötve játékhoz és filmnézéshez?

Figyelt kérdés
[link]

2015. febr. 18. 22:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Bár film nézéshez szerintem nem kell gépre kötni. Bedugod oldalt a pendriveot, és már is nézheted a filmet.
2015. febr. 19. 00:18
 2/17 A kérdező kommentje:
mindenképpen gépre akarom kötni mert ez lenne monitor helyett is
2015. febr. 19. 00:44
 3/17 Osynho ***** válasza:
A tv-be épített lejátszó fasorban sincs egy pc-n futtatott, rendes programhoz képest.
2015. febr. 19. 08:41
 4/17 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy milyen tévé. Az én 350 ezres készülékem szerintem felveszi a versenyt, egy PC-vel, pedig a PC-m is 200 ezerbe került...
2015. febr. 19. 09:00
 5/17 Osynho ***** válasza:
Nem árfüggő a dolog. A tv-kbe épített lejátszók korlátozott képességűek. Nem tudnak pl kadenciahelyes lejátszást.
2015. febr. 19. 10:00
 6/17 Osynho ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy egy 350 ezres tv megérdemelne egy rendes media playert, mondjuk egy Popcorn Hour szintűt.
2015. febr. 19. 10:02
 7/17 anonim ***** válasza:
Minek, mikor ott van a 200 ezres asztali gépem, a 180 ezres laptopom? Én egyébként sem nagyon töltök le, csak a ritkaságokat, megveszem DVD-n vagy Blu-Rayen. Sokat kell dolgozni, és akkor telik rá!
2015. febr. 19. 10:11
 8/17 A kérdező kommentje:
Engem nem igazán érdekel hogy milyen lejátszó van a tvben. elég jó számítógépre akarom rákötni. aza kérdés hogy filmek és játékok közben is elég szép képe lenne ennek a készüléknek vagy esetleg lennének hiányosságai?
2015. febr. 19. 10:19
 9/17 Osynho ***** válasza:

Nem, nem kell, ott a PC, ahogy írtam is korábban. A téma az volt, hogy milyen a tv-k lejátszója. Röviden: sz.r. :D Hogy jön ide, hogy mennyi pénzed van? :D Látom szereted kiemelni a dolgot, egészségedre! XD

Kérdező: persze, hogy lennének hiányosságai, ez egy full alap, belépő modell. :) Játék szempontjából fontos az input lag mértéke. Erre keress rá.

2015. febr. 19. 10:29
 10/17 anonim ***** válasza:
Igen,de ahogy írták fontos a lejátszó program és NE SPÓROLJ A KÁBEL/DUGÓ ÁRÁN!!!
2015. febr. 19. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!