Ezvan300 kérdése:
Valaki valami jó xp kézi számítógépre?
Figyelt kérdés
Vettem egy texxmo dt 360,volt rajta egy német xp ami nem nagyon jött be így telepítettem rá egy magyar xp,de viszont nem ismert fel semmit se az éritő része nem megy se a hang se a wifi,a googlén nem találok semmi infót róla és így a drivereket se tudok rá leszedni.Valaki valami megoldás?2014. dec. 20. 17:29
1/3 anonim válasza:
Valószínű azért volt olyan XP rajta, mert az valami buherált volt. Egy sima XP szinte semmilyen alapszintű drivert nem fog felismerni.
2/3 A kérdező kommentje:
oké de az a baj hogy drivert meg nem találok hozzá,kidobni meg nem akarnám mert amúgy elég kis pörgős gépezet volt most meg próbálok egy driver geniust hátha.
2014. dec. 20. 18:07
3/3 A kérdező kommentje:
na már majdnem mindent meg találtam de viszont az erintő része még mindig nem jó valaki esetleg valami megoldás?vagy driver?
2014. dec. 20. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!