Apple earpods fülhallgatónak csak a fele szól. ?
Figyelt kérdés
Vettem egy utángyártott earpods-ot pár hete. Nemrég elromlott, és most csak a bal oldala szól.(egyébként másik 3 előző fülhallgatómmal is ez történt) Nem értem, hogy mi történt. Hogyan lehet kijavítani, ha egyáltalán kilehet? Kérlek segítsetek! Köszönöm előre is! :)2015. febr. 4. 19:38
2/4 A kérdező kommentje:
:D lehet
2015. febr. 4. 19:43
3/4 anonim válasza:
Fülhallgatóknak ez gyakori hibája, pláne az olcsóbb/rosszabb minőségűeknek.
Valószínűleg kontakthibás, valamelyiket meg lehet csinálni, valamelyiket nem, de utána már valószínűleg nem lesz olyan szép a füles, mivel a kábelt el kell vágni és megforrasztani, utána meg már nem lehet úgy összerakni, mint amilyen eredetileg is volt. Meg ezek után valószínűleg nem fogja sokkal tovább bírni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) akkor legalább nem én vagyok az egyetlen akinek ilyen baja van :D
2015. febr. 10. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!