A fülhallgatónak csak az egyik fele szól, mit tegyek?
Két hónapja vettem egy Maxell fülhallgatót, bár nem a legdrágább fajtából. Ma még hallgattam is vele zenét, aztán egyszer csak nem szólt a bal oldala.
Azt tudni kell, hogy minden egyes fülhallgatómnak egy idö után csak az egyik fele szólt, mondjuk azok mind használt fülesek voltak. Most rászántam magam hogy vegyek egy újat,erre ugyanaz a hiba!
A telefonomnál vettem észre a hibát, de azt hittem a készülékkel van baj, mert az se igazán jó darab már, de itthon megpróbáltam laptopon és MP4-en is és nem szól az egyik fele, csak akkor ha megmozgattam, de egy idö után úgy se.
Mit tudnék vele csinálni? Úgy emlékszem volt rá garancia, de jobb lenne valahogy máshogy megoldani.. Vagy ez csak cserével oldható?
(Megjegyzem 13 éves vagyok, szóval nem nagyon értek az egészhez de remélem lesz segítségem:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!