Csari Marci kérdése:
Csak az egyik fele szól a fülhallgatónak, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szi@sztok ! Az lenne a problémám,hogy csak a jobb fele szól a fülhallgatómnak. újat nem veszek mert elég drága volt (Skullcandy) Egyik nap még jó volt,de másnap bedugtam a fülembe és csak a jobb fele szólt.. nem tudom mi lehet a baja.. gondolom nem olyan drága kicserélni. de jobb lenne ha mondanátok praktikákat,amivel otthon is meg tudom csinálni magamnak. Kö$zi ellőre is!2014. jan. 22. 05:56
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg valahol megsérült egy vezeték benne, azzal nem nagyon tudsz mit kezdeni, vissza kell vinni ha még garanciás és ki fogják cserélni, ha nem akkor is meg lehet javíttatni.
Máshogy nem igazán fog menni
2/4 anonim válasza:
Kis ügyességgel szét tudod szedni, valamelyik vezeték a forrasztásnál elengedett, csak akad egy forrasztópáka, hogy egy pöttyöt oda tegyél.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem járt hozzá garancia (nem tudom mért) őő biztos van otthon,nem tudom hogyan kell de nevelő apum ért a heggesztéshez. szóval csak oda kell nyomni és igy jo lesz?:D
Bocsi,de tényleg nem tudom hogy megy ennek a forrasztásnak a menete :/
2014. jan. 22. 13:03
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!