Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan nézhetem meg, hogy egy...

Hogyan nézhetem meg, hogy egy fülhallgatónak milyen a basszusa?

Figyelt kérdés

media markt odldalán nézegetem a fülhallgatókat (normal jackest) nagyjából 2000 és 5000 forint között

szeretém tudni, hogyan lehet megnézni a mélyhangleadásának a minőségét vagyis nem olyat mint az 500ft-os fülesek amiknek a basszus szinte 0..

a hz terjedelmet kell néznem? aminek 5-22000-ig terjed az mélyebben szól, mint ami 20-20000-ig terjed?

saját jó minőségű MP3 lejátszómhoz kell, sokkal jobban szólnak benne a fülesek mint általában telefonokban, szóval ezen nem fog múlni

2014. jan. 25. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:

A száraz adatok semmit nem mondanak a fülesekről, a mediamarktot meg felejtsd el, másfélszeres áron árulnak mindent.

5000 ft-ért a Sony MDR-EX50 az ajánlott füles a szakfórumok alapján.

2014. jan. 25. 16:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is pontosan azon ragadt meg a szemem :D

tudnál segíteni, hogy esetleg hol keressek, mert én is gondoltam rá hogy a mediamarkt drága.

2014. jan. 25. 18:11
 3/7 A kérdező kommentje:

egyébként melyik a jobb mert láttam másik kérdésnél kommenteltek olyat, hogy nem mindegy, hogy nyitott vagy zárt - ezt én is zserentám tudni, hogy melyik a jobb?

gondolom a zártnak mélyebb a hangzása?

2014. jan. 25. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Azok fejhallgatók, itt most irreleváns.

Fülesből van agybadugós és a hagyományos, fülbe helyezhető. Utóbbiból már nem is lehet normálisat kapni kb 1.5 éve, mióta nem gyártják a Sony MDR-E818LP-t, így maradnak az agybadugósak (sokkal jobb a mélyük, de nekem hosszú távon kényelmesebb volt a hagyományos).

2014. jan. 25. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne keverd a fejhallgatót a fülhallgatóval össze. Elvileg annál több mély hang van benne minnél kisebb frekvenciát meg tud szólaltatni. De ez csak elvileg lehet egy támpont, gyakorlatilag ez nem biztos hogy teljesül Többet elárul róla a frekvenciaátviteli görbe, de ezt vagy feltüntetik a termék dobozán vagy nem. A másik paraméter az érzékenység. Itt elvileg minnél nagyobb ez a szám annál jobb. Például 96db vagy 106db, itt a nagyobb a jobb. De igazán csak meghallgatással lehet eldönteni melyik füles a jobb.
2014. jan. 26. 16:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor szerintem az a Sony MDR-EX50 lesz az, még annyit segítsetek már légyszi, hogy milyen üzletben keressek? - ami lehetőleg olcsóbb mint a Media Marktban :)
2014. jan. 27. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Edigital.

[link]

Ingyen házhozszállítják.

2014. jan. 27. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!