PS-et vegyek vagy xbox-ot? (hosszas infó lent)
Figyelt kérdés
Nekem van egy xbox 360-om és majd hamarosan szeretnék váltani kb mikor már nem annyira jönnek ki a játékok 360-ra és akkor Ps vagy xbox legyen??????Az ár nagyon nem fontos
(Ha valamit elírtam bocs és ha valamit nem értetek írjátok le)
2015. jan. 27. 19:55
1/4 szántóvető válasza:
szedd össze az exkluzív címeket mindkét platformra és ezeket mérlegelve dönts.
2/4 JulesM111 válasza:
Barátom, a világon erröl a kérdésröl igen sok topic van, ahol a userek ádáz harcot vívnak, hogy szerintük melyik a jobb.
Légy erös, pont egyforma érvet és ellenérvet lehet felhozni minkettö konzolra. Mint fentebb írták, exkluzívokat nézd meg, vagy nézz körül, haverjaidnak mi van.
3/4 anonim válasza:
Nekem volt ps4-em azt mondtak elvileg jobb de nekem annyira nem jott be hogy atvaltottam xbox one-ra es szerintem ez ezerszer jobb.Es az exluzivok is jobban bejonnek.
4/4 anonim válasza:
Xboxot.
Mivel az xboxot lehet flashelni, ami megengedi, hogy törtjátékokat leszedj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!