Milyen fejhallgatot vegyek 50 ezer forintert?
Arrol lenne szo hogy ebben az arkategoriaban melyik marka illetve melyik tipus eri meg legjobban.
Esetleg ezt a fejhallgatot ismeri valaki: beyerdynamic custom one pro
Minden zenet hallgatok de nekem fontos lenne hogy azert a basszusbol ne legyen hiany de a magasak is szepen kijojjenek.
BD Custom One Pro nagyon jó fejhallgató, ráadásul a basszust nagyon ötletesen megoldották és te tudod "adagolni", szóval a basszus mennyiségével nincs gond, de a minősége már nem a legjobb.
Audio Technia ATH-M50-nél nincs jobb ebben az árkategóriában.
Hülyeség. 100 ezer tényleg sok érte, 50k nagyjából korrekt.
Hallgattam már rengeteg 20-25 ezres fejhallgatót, szarnak természetesen nem mondanám egyet sem, de egyikkel sem voltam olyan elégedett, hogy azt használjam is a minden napok során.
Audio Technia ATH-M50, erre esküszök, ennél nem kell drágább, mert az már tényleg sok lenne, meg már alig hallani a különbséget, de az M50-et mindenkinek meg kéne egyszer hallgatnia, mert egy élmény.
Nem igazán hallottam még rosszat róla, eddig mindenki akinek ajánlottam utólag nagyon megköszönte, hogy a "jó irányba tereltem őket".
Most az, hogy neked van egy konkrét, ami a kedvenced, nem jelenti azt, hogy nincs jó 25 rugó körüli füles :)
Hogy csak egyet mondjak:
Ezt valódi hangmérnökök is használják, nem csak önjelölt lelkes amatőrök. Nekem személy szerint nem tetszik, de tény, hogy a részletessége mindent visz.
Amúgy meg amíg nem kizárólag lossless zenét hallgatsz, a jó fülessel csak az mp3 cicergését fogod jobban kihallani.
"nem jelenti azt, hogy nincs jó 25 rugó körüli füles"
Tudom, direkt azért is írtam, hogy a 25 ezres fejhallgatók közül is vannak jók, de nem egy kategória az M50-hez képest. Ezt az AKG-t nem hallottam még élőben, de jókat olvastam róla, de ettől függetlenül az M50-et ajánlják a kettő közül.
"Ezt valódi hangmérnökök is használják, nem csak önjelölt lelkes amatőrök"
Ja hogy szerinted az M50-et csak én szeretem és csak azért ajánlom, mert nekem az van?
Hidd el, M50 jobb nála, nem csak én állítom ezt, nem vagyok fanboy, próbálom olyan objektíven nézni a dolgokat, amennyire csak lehet.
Millió kritikát, véleményt tudnék linkelni az M50-ről, hisz ez a leghíresebb fejhallgatók egyike, Beats után (aminél rengeteget költenek a marketingre ezért ismert a mainstream körökben) állítom, hogy ez a leghíresebb fejhallgató, amit még a laikusok közül is sokan ismernek.
"Most az, hogy neked van egy konkrét, ami a kedvenced"
Ahogy előbb is írtam, nem csak az én kedvencem, tényleg az "olcsóbb" fejhallgatók közül ez a legnagyobb közönségkedvenc, audiofilek között is.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a 25 ezres AKG szar, mert nem szar, de nem olyan jó, mint az M50, és nem kell hozzá FLAC meg külön DAC + AMP meg minden anyámkínja, hogy hallja az ember a különbséget.
Csak próbálj ki egyet, ha van rá esélyed (lehetőleg olyat, ami már be van "égetve", mert kibontás után még nem a legjobban szól, kell neki egy 50-75 óra bejáratás, hogy az igazi hangja előjöjjön), és megértenéd miről beszélek. Nem hallottam még olyan emberről, aki belehallgatott volna az M50-be, és azt mondta volna, hogy nem hallja mivel jobb ez, mint akármelyik másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!