Milyen tabletet vegyek?
Szeretnék venni egy androidos tabletet 7-8 colos kijelzővel. A legfontosabb tényező az akkumlátor, vagyis, hogy elég sokáig bírja egy feltöltéssel, mivel olvastam sok tabletről ami pár óra alatt lemerül. Másik szempont, hogy ez csak ilyen mellékes eszköz lenne a laptopom mellett, úgyhogy valami olcsóbbat szeretnék venni. Gondoltam használtakra is de ilyen árkategóriában a használtak amiket találtam csak pár ezer forinttal voltak olcsóbbak mint teljesen újan.
Előre is köszönöm a válaszokat.
30 ezer alatt lehet próbálkozni ilyenekkel, hogy WayteQ, Prestigio, My Audio, stb. Ezek az árukhoz képest egész használhatók, de azért zsákbamacska. Az árukeresőn most láttam Asus MemoPad-ot 30 ezer körül, vagy Lenovo IdeaTab 32 ezertől. Nem erőgépek, de kicsit minőségibbek.
A következő kategória 40 ezer körül indul, itt már vannak Samsung Galaxy tabok.
Hát olyan 30 körül gondoltam, és ilyen nagyon ismeretlen gyártóktól nem szeretnék venni mert azokról nem olvastam túl sok jót :S
Most néztem az Op3n dott tabletet ami a TEscoban most csak olyan 20 ezer körül van és egészen jókat írnak róla, csak a belső tárhely a probléma vele.
3 tabletre sikerült leszűkítenem a kört:
az akkumulátor kapacitás is figyelembe vettem
1. Lenovo IdeaTab A3500L 8GB 59-410282 [link]
2. ConCorde DRACO [link]
3. Kicsit gyenge az aksi, de ez már, "szinte" okostelefon - Alcor Access Q781M [link]
Azért érdemes beleolvasni az értékelésekre, mert ott tudsz meg többet a készülékről (és nem csak a nyers adatok közül tudsz csemegézni).
A Samsung tabletet kihagytam (nem tudom, hogy vétek volt-e) - Samsung T110 Galaxy Tab 3 7.0 Lite [link]
Ez van, amik közül, érdemes utánanézni, szigorúan 30.000 Ft alatt.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!