Milyen tabletet vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy androidos tabletet 7-8 colos kijelzővel. A legfontosabb tényező az akkumlátor, vagyis, hogy elég sokáig bírja egy feltöltéssel, mivel olvastam sok tabletről ami pár óra alatt lemerül. Másik szempont, hogy ez csak ilyen mellékes eszköz lenne a laptopom mellett, úgyhogy valami olcsóbbat szeretnék venni. Gondoltam használtakra is de ilyen árkategóriában a használtak amiket találtam csak pár ezer forinttal voltak olcsóbbak mint teljesen újan.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. jan. 14. 21:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Oké, hogy olcsó, de árban mennyi legyen?
2015. jan. 14. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

30 ezer alatt lehet próbálkozni ilyenekkel, hogy WayteQ, Prestigio, My Audio, stb. Ezek az árukhoz képest egész használhatók, de azért zsákbamacska. Az árukeresőn most láttam Asus MemoPad-ot 30 ezer körül, vagy Lenovo IdeaTab 32 ezertől. Nem erőgépek, de kicsit minőségibbek.

A következő kategória 40 ezer körül indul, itt már vannak Samsung Galaxy tabok.

2015. jan. 14. 21:35
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát olyan 30 körül gondoltam, és ilyen nagyon ismeretlen gyártóktól nem szeretnék venni mert azokról nem olvastam túl sok jót :S

Most néztem az Op3n dott tabletet ami a TEscoban most csak olyan 20 ezer körül van és egészen jókat írnak róla, csak a belső tárhely a probléma vele.

2015. jan. 14. 22:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Annyiért teljesen jó kis gép az, nagyon jó az ár/érték aránya, csak nem értem, hogy mennyivel márkásabb, mint amiket írtam. Tekintve hogy a Tesco tablet totálisan noname, csak a matrica a Tesco rajta. :D
2015. jan. 14. 22:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát igazad van, csak erről a memórián kívül tényleg semmi negatívumot nem olvastam és nagyon olcsó is, de a memória elég nagy elrettentés.
2015. jan. 14. 23:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
de tescos tabot már nem kapsz elviték ,de wayteq sem rosz szerintem ,se a lenovo.
2015. jan. 15. 05:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

3 tabletre sikerült leszűkítenem a kört:

az akkumulátor kapacitás is figyelembe vettem

1. Lenovo IdeaTab A3500L 8GB 59-410282 [link]

2. ConCorde DRACO [link]

3. Kicsit gyenge az aksi, de ez már, "szinte" okostelefon - Alcor Access Q781M [link]

Azért érdemes beleolvasni az értékelésekre, mert ott tudsz meg többet a készülékről (és nem csak a nyers adatok közül tudsz csemegézni).

A Samsung tabletet kihagytam (nem tudom, hogy vétek volt-e) - Samsung T110 Galaxy Tab 3 7.0 Lite [link]

Ez van, amik közül, érdemes utánanézni, szigorúan 30.000 Ft alatt.

Remélem tudtam segíteni.

2015. jan. 15. 09:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezeknek kicsit utána olvasok :)
2015. jan. 15. 09:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én Samsung Galaxy Tab2 7 colos 3G-s tabletem majdnem két éves és még semmi gond nem volt vele. Persze akkor nem volt olcsó, de megérte.
2015. jan. 15. 11:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Ha vki esetleg ide tévedne: Lenovo a3500-at vettem, 28 ezer volt és eddig teljesen elégedett vagyok vele.
2015. jan. 26. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!