Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Vettem egy Acer Iconia B1-710 tabletet és hozzá egy külsö USB billentyűzetet. Sajnos nem ismeri fel a billentyűzetet és a segítségeteket szeretném kérni, ha másnak is volt ilyen baja és megoldotta. Előre is köszi!2015. jan. 25. 11:45
1/3 anonim válasza:
Nincs a készüléknek OTG támogatása. Így a micro-USB portot csak töltésre és adatcserére tudod használni.
2/3 anonim válasza:
Egy értékelésből..
" Ami nem tetszik: csak töltésre használható micro USB port
Figyelem! Nehogy valaki USB billentyűzetes tokot vegyen hozzá, mert semmilyen külső micro USB eszközzel nem kompatibilis a tablet! Ezt az infót végül egy amerikai fórumon találtam meg, egy rendkívül kioktató, pimasz Acer képviselő nyilatkozott róla, de az hogy bocs\', nem hangzott el. Soha többet Acer-t, bunkók termékét nem veszem meg (félreértések elkerülésére: nem az Edigitalra értem!) "
3/3 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy pont egy Acer tablet nem fog OTG-t támogatni.. Köszönöm nektek a kielégítő válaszokat! :) Valakinek esetleg szüksége egy teljesen új USB billentyűzetre? Az árat megbeszéljük :D
2015. jan. 25. 12:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!