Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért dob ki a tv-m 10 perc...

Miért dob ki a tv-m 10 perc után a netflixből?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete vásároltam egy Philips AMBILIGHT tv LED 55PUS8009, 139 cm, Smart TV, 4K Ultra HD, ami tökéletesen működött de 2 napja ha elkezdek a netflixen nézni sorozatot/filmet 8-10perc után kidob a netflixből a tv főmenűjében érdekes hogy álando 8-10perc próbáltam más netflix fiókkal is ugyan ez a probléma próbáltam gyári visszálitást csinálni nics időzitő bekapcsolva mi lehet a probléma szoftveres eredetű? Vagy akár harver? Túlmelegszik a netflixtől? Köszönöm előre is a válaszokat
tegnap 20:27
 1/1 A kérdező kommentje:
Esetleg lehet a netflixet mint aplikációt frissíteni a tv-n? Gondoltamhogy frissités történt és probléma lehet a kompatibilitással.
tegnap 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!