Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen mp3 lejatszot ajanlotok...

Milyen mp3 lejatszot ajanlotok, ami megbizhato, es 20 perc utan nem merul le?

Figyelt kérdés
Suliba hasznalnam, miveve a telokat betiltjak, en meg zene nelkul meghalok, igy ez a megoldas van csak nekem. Nyilvan nincs nagy keretem ra, de minden “olcsobb” lejatszo reviewja az hogy hogy szar 20 perc utan lemerul, vagy meghal. Ezert fordulok hozzatok hogy ha valaki meg hasznal ilyet 2024ben mit ajanlana?

#mp3 #zene #mp4 #muzsika #Kerlek segits ha nem akarod hogy meghaljak, koszi, puszi a pocidra
aug. 31. 09:49
1 2
 1/12 Pumber89 ***** válasza:
24%

Vigyél el a suliba egy olyan okostelefont, ami bent porosodik egy fiók mélyén, amit senki nem használ.

És azt adod le. Közben ott lesz neked a saját.

Lefogadom sokan ezt fogják tenni. Én ezt csinálnám.

aug. 31. 10:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
tartalék elem, powerbank, Ezek nem játszanak?
aug. 31. 10:51
 3/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

Nem tudom miről beszélsz, de nekem van egy pár régebbi és új mp3 lejátszóm is, egyik sem merül le 20 perc alatt, mind órákig bírja, amúgy nem értem mikor hallgatnád az mp3-at?

[link]

aug. 31. 11:35
 4/12 Szirty ***** válasza:
100%

"Suliba hasznalnam, miveve a telokat betiltjak"

Így születnek a jövő kompetens szakemberei.

aug. 31. 15:19
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Pont azért tiltják be, mert a te fajtád a telefonját nyomkodja figyelés helyett és nem tanulnak meg helyesen írni.
aug. 31. 18:20
 6/12 anonim ***** válasza:
20%

5-ös, a te fajtád ugyan megtanult helyesen írni, de milyen ember is lett a te fajtádból?

Nem kéne összemosni a telefon nyomkodás különböző okait. Sosem az eszköz a hibás, hanem a függőseget kialakító appok és a felhasználók, akik nem tudnak róla leszokni.

Nem mindegy, hogy valaki tiktok live-ot közvetít órán a telefonjával, vagy szünetben azt videózza hogy veri meg a gyengébb osztálytársát, vagy éppen szünetben rákeres valamire ami előző órán elhangzott, vagy a következőn szó lesz róla. Az se tiszta nekem, hogy fognak az emberek kapcsolatot tartani? 16 éves kortól elég gyakori hogy dolgoznak a diákok, nem csak suliból áll az életük, muszáj a munkahelyük rendelkezésére állni ha esetleg lenne valami elintézendő. A szülőkkel is gyakran kell hogy chaten vagy telefonon beszéljen a gyerek, esetleg a hazemenetellel kapcsolatban, vagy a délutáni programról, esetleg tovább marad vagy épp sietni kell.

Egyébként meg első kérdésem, minek találták ki, hogy Kréta naplót kell használni az oktatási intézményekben? Miért krétán van fent az órarend, az osztályzatok, és minden ügyintézés a hiányzások igazolásától a tesi felmentésig, ha minden eszköz használatát betiltják, ami ezt az appot képes futtatni?

Másik kérdésem, a google classroom vagy a microsoft teams hogy lesz elérhető, ha sok anyag ott kerül kiosztásra a tanulók számára? Az oktatásban rengeteg prezentációt, pdf dokumentumot, videót, hanganyagot használnak, akkor ezekkel mi is lesz?

Nem akarlak megbántani barátom, de attól mert valaki telefont használ az iskolában, nem lesz selejtes hulladék rossz ember. Miden eszközt lehet jó, és rossz célra is használni. Részemről én rengeteget nyomodtam telefont a suliban, játszottam rajta, neteztem, videót néztem, zenét hallgattam, chateltem, csomó mémet küldtünk egymásnak, nagyon sokszor használtam pdf dokumentumokat. Egy dolog eszünkbe nem jutott volna: instagram vagy tiktok live-ot indítani vagy nézni az órán. Minden normális órán figyeltünk, csináltuk a feladatokat. A kamu órákon a kötelező minimumot megtettük, követtük az óra menetét, ha szólítottak válaszoltunk a kérdésre, amellett hogy nyomtuk a játékokat a mobilon.

Csak annyit mondok, hogy a rengeteg mobilozás ellenére egyik legjobb tanuló voltam, 11 és 12-ben csak 5-ösökből állt a bizonyítványom, az érettségim is full 5. Egyetemen vagyok, top 10 hallgatóban benne van az átlagom mérnöki szakon. De te most jól megaszontad az elvtársaiddal, a mobil rósz, be kell títani! Csaxólok, a cigi is rossz, azt is betiltották a sulikban, de szerinted egy függő embert mennyire fog ez meghatni? Aki dohányzozni akar, az fog is. A tiltás helyett valahogy a dohányzás akaratáról, szükségéről kéne leszoktatni a fiatalokat, és megszüntetni a függőségüket.

Értem amit mondasz: láttam rengeteg sulis tiktok live-ot, ezek közül szinte mind vidéki szakgimnáziumokból voltak közvetítve. A tanulókat nem érdekli az óra, pofátlanul feleselnek a tanárral, ordibálnak össze vissza. Vagy csak simán nem érdekli őket semmi, és legalább halkan elvannak. A következő eset, hogy nincs tanár, és nincs is megtartva az óra. Nem egyszer láttam ilyet, ezeknek a tanulóknak sokszor a fél napjukat csak helyettesítések, lyukasórák, elmaradó órák teszik ki, és unalmukban nyomkodják a telefonjukat. Semmi értelme bejárniuk, mert nem tanítanak semmit, egyszerűen csak kötelező nekik bent ülni.

Ne aggódj, értem én a te fajtádat, az oktatás állapotával nincs gond, a tanulók a hülyék, és persze a tanárok. Még véletlenül sem az oktatás színvonlán kéne javítani, hanem egyszerű tiltó szabályozásokkal kell a látszatot fenntartani. Egészségedre, menj vissza bégetni és jó helyre tedd az x-et. Én hiszek benned, meg tudod csinálni!

Ez az egész egy teljesen életszerűtlen intézkedés 2024-ben.

aug. 31. 20:40
 7/12 anonim válasza:
71%

Mi a francnak mp3-lejátszó? Hordjál magaddal zsebrádiót!

[link]

aug. 31. 21:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Mert nyilván a saját zenei válogatását szeretné hallgatni.
aug. 31. 21:15
 9/12 anonim válasza:
61%
Akkór pedig vigyen a suliba elektroncsöves orsós magnót + szagokat, aztán azon hallgathatja a saját zenei válogatásait. Nem kis mütyürke lópénisz empéháromlejátszóval kellene bu.ziskodni.
aug. 31. 21:18
 10/12 anonim válasza:

Javítás:

*Akkor

* + szalagokat

aug. 31. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!