Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mitől kapcsol ki fél perc...

Mitől kapcsol ki fél perc használat után a mini hifim?

Figyelt kérdés
Hosszú ideje nem volt használva a konyhában. Többször próbálgattam és hétfőn egész sokáig működött is. Ma viszont megint állandóan kikapcsol. Philips MCM204. Sajnálnám kidobni, mert erre a méretre van a polc a konyhaszekrényen.
tegnap 10:29
 1/5 47. ***** válasza:
0%
Túlmelegszik
tegnap 10:49
 2/5 A kérdező kommentje:
És ezzel lehet valamit csinálni, vagy kuka?
tegnap 10:53
 3/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Lehet, hogy csak egyetlen forrasztás kigyengült, ami hőtágulás hatására elválik. Ilyen hiba szokott változó módon is viselkedni (több-kevesebb ideig működve), azaz nem zárható ki, hogy voltaképpen egy semmiség.

De lehet más hiba is, ezt így senki nem mondja meg biztosra.

tegnap 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Amit az úgynevezett "Felhasználói kézikönyv" 97. oldalán írnak, azokkal mi a helyzet?

[link]

tegnap 16:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Néztem én is Timer és Sleep funkciókat, de nincs bekapcsolva, kijelzőn sem látszik. Óra sincs beállítva. Közben próbáltam a magnó és cd egységeket de azok se működnek- gondolom tisztítani kellene. Igazából a rádió lenne jó, ha működne. Van mikor fél perc után kapcsol ki, van mikor egész hosszú ideig megy.
ma 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!