Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 230-as telefon 2 év...

Nokia 230-as telefon 2 év használat után nem kapcsol be, megoldás? több lenn

Figyelt kérdés

A telefont anyunak vettem, aki vigyázott rá, sokszor el se vitte magával és még egyszer sem ejtette el.

Ma viszont nem tudta bekapcsolni, én megnéztem akksit kivettem, megtöröltem, kipucoltam belsejét, visszatettem de semmi változás.

Amugy ha töltőre teszem, arra reagál a képernyő, és megjelenik a töltés ikonja, tehát feltöltéstől egészen a maxig, tehát amikor megáll és nem mozog tovább a töltés ikonja...

aug. 3. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Van ugyan hard reset billentyűkód hozzá (*#7370#), de ahhoz a készüléknek feltételezhetően működnie kell. Háztartási szinten egyszerűbb venni egy használt másikat. Az "új Nokia" 100-as és 200-as sorozatokon ugyanaz a rendszer fut, teljesen hasonló a használatuk.
aug. 3. 21:51
 2/3 A kérdező kommentje:
oké, lehet hogy elromlott, de vajon mitől? az egy helyben állástól is elromolhat mint az étel?
aug. 3. 22:15
 3/3 A kérdező kommentje:
na az van, hogy rendeltem alzáról új akksit hozzá, feltötltöttem teljesen, és nem működik azzal sem. Ugyanugy kiirja a töltési ikont és ahogy mozog töltéskor, de amikor rámegyek a bekapcsolás gombra nem történik semmi...
aug. 7. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!