Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért van az, hogy némelyik...

Bbácsi kérdése:

Miért van az, hogy némelyik csatornán akadozik a kép de a hang nem? Pl.: super TV2. szolgáltaó:DIGI kábel. Set-top box :Hd 8142Twin C

Figyelt kérdés

tegnap 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Biztos azért, mert túl erős a jel.

Mert ha a Set-top box 100%-os jel-szintet mutat az első csatornákon,

akkor a magasabb frekvenciákon az lehet több/magasabb is, ami már nem jó.

Csak azt már nem jelzi ki, ha 100% fölé menne.

(Lehet venni mindenféle szűrőket hozzá, de a fene se tud már eligazodni rajtuk.)

Én úgy oldottam meg, hogy az antennakábelt nem dugtam bele rendesen a set-top-boxba, hanem a kábel középső ere szinte nem is ér hozzá.

Így a jelszint olyan 93-94% körül lehet az említett csatornán, viszont a jelminőség úgy már jó.

De jelzem, hogy nem egyszerű századmilliméterekkel arrébb mozdítani az antennakábelt, amikor már szinte nem is érintkezik.

tegnap 18:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Sok az adat, kevés sávszélesség, leterhelt a hálózat, sok a torrent, stbstbstb
tegnap 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!