Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vettem egy bluetooth hangfalat...

Vettem egy bluetooth hangfalat, amely képes pendriveról lejátszani zenéket. Az mitől lehet, hogy beteszem a pendriveot, elindul a zene, viszont ha végetér, egyszerűen ledobja a pendriveot és megáll a zene?

Figyelt kérdés
Ha zene közben váltok a következőre átugrik és ezt húszor megcsináltam, ugyanúgy, a huszadik zenét is elindítja, viszont ha végighagyom menni a számot, akkor magától nem ugrik át, hanem egyszerűen megszakad a kapcsolat és megáll. Ez mitől lehet?

#hiba #pendrive #bluetooth hangszóró #halo 200 #megszakad a kapcsolat #megáll a zene
tegnap 18:16
 1/3 Szirty ***** válasza:

"viszont ha végighagyom menni a számot"

Melyiket?

tegnap 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez egyértelműen szoftverhiba. Nekem anno az mp3 lejátszóm csinálta azt, hogy előre fele ment, de ha visszafele akartam léptetni az előző zenére újraindult. Szoftverfrissítés megoldotta. Lehetséges, hogy ehhez el kell vinned szervizbe.
tegnap 19:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Mármint magának a bluetooth hangfalnak a szoftvere lehet elavult? De volt olyan hogy egymás után mondjuk 5 zenét lejátszott, aztán a hatodikra már nem lépett át, hanem megszakadt a kapcsolat.
tegnap 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!