Xbox One vagy PlayStation 4?
Semmi gond kedves kerdezo,valahogy megis minden honapban BOX nyert:)
Szeptember,Black Friday,Oktober,November,December,karacsonykor is nyert...
Amugy a statisztikak semmit sem jelentenek...
"Érdekes minden egyes Xbox One tulajdonos panaszkodik egy PS4 tulajdonost se hallottam sírni hogy milyen szar..csak Xbox One tulajt.."
Ebben sincs igazad,menj fel DigitalFoundry oldalara,PS tulajok adjak sorba el a konzolt,hogy PC-t vagy BOX-ot vegyenek...
"31% tényleg igazad van menny játssz egy olyan konzollal ahol orrod előtt lopják az adataid,és a nagy kinectet amit normálisan meg se tudtak csinálni.."
Mino meglepo,ebben sincs igazad..xD
Ellopjak az adatod?Most komoly?
Ki a fanboy?
Pont volt forumon 1honapja,hogy feltortek a PS+,t es elloptak sok penzet egy csavonak,meg par jatekat..
Erre a Sony azt irta:Igen tudjuk mi tortent,viszont a penzt azt nem kuldjuk vissza..
Ennyit rola,es rolad...
Kinektet nemtudjak jol megcsinalni?
1920X1080 a felbontasa a Kinektnek,a PS Cameranak meg 1280x800,amibe az a vicc hogy 16:10es keparany..
Sony Cameranak 80fokos a latoszoge,addig a Kinektnek 170fokos,ugy,hogy nem halszeme van..
Meg miert vagyok XBOX fan?
En nem vagyok semmi fan,csak latom mit muvelnek a Sonysok es ezt nagyon nem szeretem,microsoft mindent megprobal az eloretorekvesert,Sony ra se bagozik..
dDos tamadasba behalt 2 hetre a PS+,ellopjak az adatokat?..Es meg dragabb is mint a Live?Komoly?
Koztunk te vagy a fanboy es nem EN!
En megerveltem kedves kerdezo az irasodat,most te jossz!
Miben jobb a PS4?
Jobb multimedia? NEM
Jobb exclusive? NEM
Jobb a PS+,mint a Live? NEM
Halkabb? NEM
Gyorsabb? NEM
Jobb hutes? NEM
Jobb internet halozat? NEM
Jobb hardware? IGEN,viszont a felhobol valo futas miatt ismet erosebb a ONE..
Jobb szoftwares dolgozoi vannak mint a Micorsoftnal,hogu kikuszoboljek a hibat? NEM
Jobb controller? NEM
Jon ra a DX12? NEM
Jobb frame rate? NEM(2meterrol 100pixelt meg soha nem veszel eszre..)
De en maradok a PC-nel,viszont ha konzolt kene vegyek akkor az a Microsoft gepe lenne,azis biztos...
Elegem van a Sony marketingbol
PS2 erosebb volt mint az XBOX Classic?Megis jobban futot BOXON minden jatek
PS3 elvileg 50%al erosebb az XBOX360tol!Megis jobb felbotasban,jobb frame ratel futott minden jatek
PS4 erosebb megint 50-60%al mint a BOX!Erdekes,most se latom azt az 55%ot..,sot..
Ps4
Mindkettőt prószáltam
És jobban bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!