Xbox One vagy PlayStation 4?

Figyelt kérdés
Nehéz döntés mivel sokan mondják hogy Xbox One valaki PlayStation 4 vegyek,szerintetek melyik legyen és miért?

2015. jan. 17. 20:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Ez semmit se jelent, sose legyél hű egy márkához sem.

PS1-től kezdve mindig is PS-em volt, de ha az Xbox One jobb lett volna akkor biztos nem PS4-et veszek (igaz még most sem vettem PS4-et, de 1-2 év múlva azt fogok venni, kivéve ha az alatt valami nagyot alkotna az MS), ami jobban sikerül, jobban bejön, azt kell venni, az lényegtelen, hogy ki csinálja.

2015. jan. 18. 17:55
 12/37 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő van és azt kell hogy mondjam hogy szerintem a xone sokkal jobb.A kontrollere sokkal kébyelmesebb az exkluzívok jobbak.Ha azt nézzük ,hogy melyik erősebb lehet hogy a ps4 de mindkettőn tökéletesen lagg nélkül,szép grafikával futnak a játékok.És nekem az egész operácios rendszere is jobban tetszik,főleg a snapanapp ami egy nagyon nagyon jó találmány.Én mindenképp xone-t vennék de szerintem inkább az alapján dönts hogy hol játszanak a barátaid.
2015. jan. 18. 22:52
 13/37 anonim ***** válasza:

Természetesen lagg nélkül megy mindkettőn, de nekem pl nem mindegy, hogy 900p-n 30 FPS-el, vagy 1080p-n 60 FPS-el.

Tudom, egyik sem PC, de akkor már inkább azt veszem, amelyiken magasabb felbontáson magasabb FPS-el mennek a játékok.

Exkluzívok terén meg szerintem jelenleg még kifejezetten gyenge mindkettő, mivel elég kevés van még rá.

PS4-re The Last of Us (ami eredetileg PS3-as volt), Killzone, ami nem olyan nagyon nagy szám játék (jónak jó, de hamar megunható), Infamous, ami nagyon jó lett, de ez még mindig csak egy.

Xbox One-ra meg Ryse, ami szar, Forza, ami szimulátornak egy vicc, de ettől elketintve nem szar, meg Halo, meg egy Titanfall, ami meh.

Szóval exkluzívok alapján még nem olyan egyszerű dönteni, mert még csak 1 év telt el, és a következő 6-7 évben még rengeteg fog kijönni, amikről előre nem tudhatunk.

De én a The Order: 1886 és Uncharted 4 miatt kapásból PS4-et vennék, de ez emberfüggő.

2015. jan. 18. 23:13
 14/37 anonim ***** válasza:
58%
Nehogy Ps4 et vegyél!! eddig a Sony vezetett , mára már csak pici az előnye , a jövő az Xboxé .. le fogja hagyni a sonyt a közeljövőben.. már stabilabb.. minden évben erősebb a sony gépe ha nem tűnt volna fel, mégsem látni ezt grafikailag egy cseppet sem .. sőt.. de utána kell nézegetni .. jobb lesz az Xbox!!
2015. jan. 19. 02:01
 15/37 anonim ***** válasza:
44%
bocs nem minden évben, minden konzolnal
2015. jan. 19. 02:03
 16/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.

Nehéz a döntés minden esetre teszteket nézni fogok,eddig XboxOne mellet áll a voksom.

2015. jan. 19. 16:00
 17/37 anonim ***** válasza:
44%

2015 mar nem a hardverrol fog szolni gyerekek..

Fogjatok mar fel..

Minden felhobol fog futni,ahol a Microsoft gepe 100x jobb...

2015. jan. 19. 16:19
 18/37 anonim ***** válasza:
En az a microsoft mellet szavaznék ha megtehetném hogy vegyek valamit.Medimarketbe is jobban tetszett a kontrollere meg maga a rendszere is jobban bejött,de hidd el egyiket se fogod megbánni.
2015. jan. 19. 17:48
 19/37 anonim ***** válasza:

semelyik konzolnál nincs 1080p 60 fps (max exklusive)

hiába erősebb a PS4 XO-n több fps!

https://www.youtube.com/watch?v=clQfCP3NFuc

2015. jan. 20. 20:55
 20/37 A kérdező kommentje:
Lehetőleg ne egy olyan játékot küldjetek ami alapból egy bullshit fejlesztő cégtől van aki nem képes rendesen optimalizálni..
2015. jan. 20. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!