Xbox One vagy PlayStation 4?

Figyelt kérdés
Nehéz döntés mivel sokan mondják hogy Xbox One valaki PlayStation 4 vegyek,szerintetek melyik legyen és miért?

2015. jan. 17. 20:01
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
Ha az Xbox One-os exkluzív játékok tetszenek akkor Xbone, ha nem annyira akkor mindenképp PS4.
2015. jan. 17. 20:09
 2/37 A kérdező kommentje:

PS4 erősebb mint a XboxOne?

Mert ahogy látom te is csak exclusive miatt ajánlod az Xbox Onet :D

2015. jan. 17. 20:11
 3/37 anonim ***** válasza:
Xbox Onenak jobban bejön a kontrollere.De amugy tényleg a játékok számítanak.Nem sokkal de a ps4 erősebb.
2015. jan. 17. 21:52
 4/37 anonim ***** válasza:
100%

Jóval erősebb, az összes multiplatform jobban fut PS4-en.

2015. jan. 17. 23:08
 5/37 A kérdező kommentje:

Igazából nekem jobban fekszik a Xbox One kontroller,nehéz döntés lesz..

Exclusive miatt Xbox One a nyerő,de PS4 erősebb mellesleg ott is vannak jó exclusivek.

2015. jan. 17. 23:11
 6/37 JulesM111 ***** válasza:

Kedves Kérdezö, tökmindegy melyiket veszed meg, hagyjuk a technikai paramétereket, ha az lenne a fontos építs gamer PC-t, igen leverné mindkét konzolt.

Döntésed legyen egyszerü, haveri körödnél nézz szét, hogy kinél mi van, és vedd azt. Ellenkezö esetben fáradj be egy boltba, és válaszd azt, amelyik jobban bejön neked.

Játékok, exkluzivok: mindkét gèp x86-os alapokon nyugszik, szóval szerintem az exkluzívoknak nem lesz nagy jelentösége már, mint régen volt.

Én One-t vettem, volt 360-om és PS3-am is, nem viseltem el a PS3-at.

Megnyomkodtam mindkét nextgen konzolt, semmi komoly különbséget nem látni köztük, talán a PS4 friendfeature-k lehetnek vonzóak (játékmegosztás, stb.), de akkor is One-t vettem.

2015. jan. 18. 07:10
 7/37 anonim válasza:

PS4 , szerintem meglepődnél mennyire könnyen átszoksz.

Nagyon jó szerintem PS4.

2015. jan. 18. 12:41
 8/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,ment a zöld kéz.

Egyre nehezebb a döntés de a szívem nagyon Xbox One felé húz.

2015. jan. 18. 13:18
 9/37 anonim ***** válasza:

"mindkét gèp x86-os alapokon nyugszik, szóval szerintem az exkluzívoknak nem lesz nagy jelentösége már, mint régen volt."

Mégis mi köze van a két dolognak egymáshoz? Eddig sem azért voltak exkluzív játékok, mert az előző generációban teljesen más architektúrát használt a két konzol. Csak és kizárólag üzleti okai vannak, továbbra is legalább akkora szerepe lesz az exkluzív játékoknak, mint eddig, ha nem nagyobb.

"hagyjuk a technikai paramétereket, ha az lenne a fontos építs gamer PC-t, igen leverné mindkét konzolt."

Ez igaz, egy PC (ami ráadásul nem is sokkal drágább, mint egy konzol) alázza a két konzolt, de ha valaki kifejezetten konzolon akar játszani és nem foglalkozik PC-vel akkor még csak érdekli, hogy melyik az erősebb.

Haveri körös dologgal egyetértek, bár emberfüggő, én pl. úgy vettem régen PS3-at, hogy minden haveromnak X360-ja volt, mert annyira amúgy sem érdekelt a multi. Bár azóta egy-két haveromnak lett PS3-a és néha azért játszunk, bár tényleg ritka, viszont néha tudunk játékot cserélni, szóval ez nem rossz szempont, ha van sok haverod akiknek van valamelyik konzol, válaszd azt.

Remélem nem egy joystickon izélsz, mégis kit érdekel, hogy melyiknek milyen a joystickja? Elismerem, az Xbone joya jobb, de biztos, hogy konzolvásárlás előtt ez nálam egyáltalán nem lenne szempont.

2015. jan. 18. 13:35
 10/37 A kérdező kommentje:

Valószínűleg a PlayStation 4 lesz.

Igaz hogy már 10 évvel ezelőtt XboXal kezdtem és soha nem próbáltam még a PlayStationt de itt az ideje a változásnak.

2015. jan. 18. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!