Xbox vagy pc tuning?

Figyelt kérdés

Szerintetek emgéri venni Xbox360-at vagy inkább pc-t tiuningoljam hardware-ilag:)

50-60ezrem lenne rá:)

Lécci segíts!^^ köszi^^

2010. febr. 5. 20:34
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Ha játék a szempont mindenképp xbox, gépet állandóan fejleszteni, tuningolni, míg a boxot megveszed és kész! Sok játék már pc-re se jön ki, inkább konzolra. én boxot javaslom
2013. jan. 22. 17:38
 22/23 anonim ***** válasza:

nekem xboxom van immárom 3 és fél éve, ÉS ROHADTUL NEM BÁNTAM MEG! mert:

-Minden játéknak jobb a grafikája mint gépen.

-Flash-elve van, az AC 3mat 1500 ft-ért szereztem be, míg a pc-seknek 10-15 ezer volt, ha bírta a gépigényük.

-Manapság egyre több játék jelenik meg konzolra, rágják a körmüket a pc-sek.

-Ezt nem kell tuningolni, nem kell 80 ezres videókártya se semmi.

-A játékot nem kell telepíteni, hazamész becseszed a meghajtóba és nyomod éjjel nappal.

2013. jan. 26. 10:07
 23/23 anonim válasza:

Elolvastam a véleményeket és nem értem miért van úgy oda mindenki a konzolért. Én 1996 óta használok PC-t, majd 2012 augusztusában úgy döntöttem, hogy vásárolok egy XBOX 360 250GB slimet. A PC-s vonalon abbahagyom a fejlesztéseket. A legrosszabb döntés, amit hozhattam. Újból hatalmas PC-s fejlesztésbe kezdek, pedig már 42 éves vagyok. :)

Azt, hogy ki mit vesz az ugyebár attól függ ki mit engedhet meg magának anyagilag. Ez egy érv ha valaki a konzol mellett dönt. De nekem az a véleményem, hogy a PC-t nem lehet überelni holmi fos konzolokkal.

Mivel fps játék rajongó vagyok, ezért hamar megmutatkozott a konzolok gyengesége, az irányítás. Ja persze mert béna -láma vagyok. Egy konzol sohasem tudja felülmúlni egy egér precizitását!!! Nem csak a célzás pontossága, hanem a karok beállításai is szar. Egy egeret ha megrántok nagy sebességgel el tud mozdulni a kép. Konzolnál mi van? Beállítod a karok érzékenységét, ami vagy alacsony és 20x leszednek mire megfordulsz, vagy gyors, ami szintén a célzás rovására megy. De erről tök egyszerűen meg lehet győződni, ugyanazon játék pl. valamelyik Call Of duty gyakorló pályát végig kell csinálni konzolon (gyakorlott konzolos) és PC-n, az idő és az eredmények mindent elmondanak, amit tudni kell a konzolról. A másik érv, amivel takaróznak a konzolosok, mennyire olcsó. Ez sem igaz, ha megnézed az Xbox 360 játékok 4-5 ezerrel drágábbak, mint a PC-s. Az Xbox one játékok pedig 7-8 ezerrel drágábbak mint a PC. Ha megveszett a játékokat, ebből az árkülönbözetből simán szinten lehet tartani egy PC-t. Én nem látok bele senki zsebébe, de ha pl. multizik neten, akkor PC-t vegyen. Aztán tényleg nem akarok belemenni abba, hogy sokszor PC-n tervezek, dolgozom még pénzt is tudok vele keresni. Röviden ennyi.

2014. nov. 9. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!