Xbox vagy pc tuning?
Szerintetek emgéri venni Xbox360-at vagy inkább pc-t tiuningoljam hardware-ilag:)
50-60ezrem lenne rá:)
Lécci segíts!^^ köszi^^
Hát nem tom a gépet is megtartanám mert képszerkesztésre
(photoshop stb) bőven jó
Amúgy xbox-on is lehet filmet nézni zenét hallgatni netezni:)
cs a vinyóra kell felmásolni cuccost:]
ÍDe köszi a segítségeteket:)
Ha valakinak van véleménye kéem írja meg :)
Az én véleményem ez:
PC: Manapság már tényleg nem olcsó mulatság évente venni cuccokat a géphez. Sztem nyugodtan tartsd meg. Még számtalan dologra jó(filmek nézése, dolgok letöltése stb.
Xbox 360: Ha az a terved hogy jó minőségű játékokkal játssz, akkor ez a te géped. Én a helyedben Elite-t vennék az éri meg a legjobban. A legolcsóbb Elite amit láttam az 57 990Ft( [link] DE! Jól gondold meg. Nehéz elhinni de gyakori esetben sok baj van vele(3 LED-es hiba, túlmelegedés, ráadásul karcolja a lemezeket is(ebben már nem vagyok biztos ezt valszeg már kijavították)). Mégegyszer mondom játékra alkalmas konzol. Az Xbox Live szerintem nevetséges. Fizetni kell érte. Kész rablás. Ráadásul csak HD DVD olvasója van.
PS3: Tudom ezt te nem kérdezted de erről is leírom a véleményem. PS3-nál csak egy verzió van, az pedig a Slim. Tudtommal most csak 64 990Ft( [link] de a legtöbb az 70-80 ezer Ft. Igaz hogy egy 20-assal több mint az Xbox de hidd el még így is jobban megéri. Kezdjük ott hogy van benne Blue-Ray lejátszó(igen van benne, nem káprázik a szemed), sokkal kevésbé melegszik a gép,az Xbox Live-al ellentétben a PlayStation Network segítségével az internet ingyenes(csak egy router kell hozzá), exkluzív játékok terén is jobb a PS3 (sztem--> Uncharted 1-2, God of War III, Gran Turismo, Killzone2, LittleBigPlanet(ez egy aranyos játék xD) stb. A kontrollerhez kapunk alapból egy feltöltőt(az Xbox-hoz nem kapsz alapból, neked kell külön venni). PSN-ek(PlayStation Network) van saját böngészője, azaz felmehetsz különböző weboldalakra, mintha csak számítógépeznél(az Xbox-nak nincsen böngészője és azon nem is lehet sehogyan weboldalakat böngészni).
Szóval röviden-tömören azt javaslom hogy a gépedet tartsd meg, és vegyél egy PS3-at. Én nyáron azt fogok venni. De ha még így se tudsz dönteni figyelmedbe ajánlom ezt az oldalt --> http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
Utolsó köszönöm a végletekig kimerítő válaszodat:):D
Venném én cs plazma tv nélkül nem olyan élvezhető mert sztem cs 20"-os monitorra kötöm rá:D
Mek ps3nál aza baj h játékokat megkell venni amik nem olcsóak:/
chipeléséről nem non hallottam még meg 1 bluray lemez 1000-1500 ft:/
Ja és még kell a gépbe bluray yró ami szintén van 20-30 ropi:/
Szl eléggé kéne gondolkodni rajta:/:D:D
de köszi a segítségét mindenkinek:D
Utolsó válaszoló vagyok.
Az egy dolog hogy egy Blue-Ray lemez 2000 Ft de a Blue-Ray lemezeken kívűl mást is leolvas(CD,DVD). A játékok meg sajna tényleg drágák. Nem tudom hogy te milyen gyerek vagy, de sok olyan van aki rögtön megveszi a játékot megjelenéskor(15 000Ft kb.). Én például nem ilyen vagyok. Egy csomó olyan PS3-as játék van ami 4-5-6 ezer Ft. Csak jó helyen kell nézni. Ne a magyar boltokat nézd, mert a magyar árak sztem nevetségesek. Egy játékot jobb esetben külföldön féláron megszerzed(Pl. egy új játék PS3-ra 15 ezer Ft, akkor ez külföldön kb. 7-8ezer Ft).
De nem akarlak a PS3-ra erőszakítani, csak a véleményemet mondom. Amúgy meg játékok terén PS3-ra és Xbox-ra egyaránt ugyanannyiért árulják. Szóval az hülyeség hogy box-ra olcsóbbak a játékok.
A chippelést nem ajánlom. Először is ugrott a garancia. Másodszor ugrott az Xbox Live(amiért fizetni is kell), harmadszor meg a legtöbb játéknak a mérete akkora hogy egy sima két rétegű DVD-re is alig fél rá. Egy Blue-Ray lemez(egyrétegű) 25GB, egy kétrétegűnek 50GB. Úgyhogy látszik hogy melyik lejátszó győzött.
Majd figyeld meg, pár év múlva az Xbox 360-osok ba(sz)hatják, mert nem tudnak majd játszani jó minőségben. Egy Blue-Ray lemezre 25GB-nyi adat fér fel, így egy csomó minden rámegy és a játék grafikája kiváló lesz. Ezeket egy 8,5GB-os lemezre szerinted hogyan tudják beletuszkolni? Sehogy, max úgy hogy kiszednek egy csomó adatot és azt rakják rá a DVD-re. De így meg persze szarabb lesz a grafika.
Szóval a HD DVD-nek leáldozott. Biztosan ezért akar a Microsoft Blue-Ray-t rakni a 720-ba.
Szvsz mikor majd kifog jönni az Xbox 720, akkor még nem fog kelleni a PS4 mert a PS3 még így is elég a 720 ellen. Kb. az Xbox 720 olyan képességű lesz mint most a PS3.
Azta rohadt mennyit írtam! Nah akkor itt most be is fejezném. Remélem tudtam segíteni. Ha meg nem, hát nem. Ennyi! Nem az én anyagi helyzetem fog romolni.
Én xbox párti vagyok.
Pár dolgot cáfolnék amit az előttem lévő mondott:
1. Ha chippelted a boxot, nem ugrott a gari, simán vissza lehet állítani eredeti állapotába a gépet (kb 2-3 ezer Ft), nekem ingyen megcsinálták a Microsoftosok a 3 Led hibát.
2. Simán viheti a gép a 8 GB-nál nagyobb játékokat is, ha több lemezre vannak írva. A lemezek tartalmát felmásolod az Xbox vinyójára (vagy éppen egy külső, akár terrás HDD-re..., ugyanis kompatibilis), majd onnan játszol, lemez max az indításhoz kell (lásd.: Forza 3 extra tartalom)
3. Az Xbox már nem melegedik túl, nem karcol lemezt.
4. Ez már nem az előzőhöz kapcsolódik: Ugye kijött a Kinect is, ez sokkal jobb mint a PS3 Move, ugyanis nem kell hozzá semmilyen kontroller.
A PC fejlesztéssel az a baj, hogy drága, és pár év múlva csinálhatod előröl kb.
Helló
Én inkább pc párti vagyok,mondjuk én jóformán csak játszok a gépen. Anno 90.000 ft-ért(2008.11.19. körül)rakták össze.
Már akkor is 1 bika gép volt de a mostani játékokat is majdhogynem high beállítással végigtudom tolni.Ja és nem volt benne semmi sem cserélve. Inkább gyüjtsél még 1 kis zsét és rakass össze 1 bika gépet.Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!